
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 5
حبس تا 20 سال و اعدام در انتظار اخلال گران اقتصادی
رییس قوهقضاییه ضمن هشدار به اخلالگران نظام اقتصادی، گفت: خوب گوش کنید، پنبهها را از گوش بیرون بیاورید و چشمهایتان را باز کنید. این کارها تحت قانون مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور مجازاتهای بسیار سنگینی دارد.
به گزارش میزان، آیت الله صادق آملی لاریجانی در همایش سراسری قوهقضاییه با بیان اینکه کشورهای سلطهگر به خصوص آمریکاییها برای پیشبرد اهداف خودشان به ایرانهراسی دامن میزنند، اظهارکرد: انواع تحریمها، فشارها و دخالتهای بیمعنا و بلاوجه را میبینید. همین چند روز اخیر در یک مساله قضایی که یک موضوع داخلی کشور است، در مورد اجرای قصاص نسبت به یک قاتل بیرحمی که داعشوار در خیابان پاسداران تهران آن جنایت را مرتکب شد و نسبت به مأموران نیرویانتظامی و بسیجی که برای ارائه خدمت به مردم و حفظ امنیت کشور به میدان آمده بودند، در مرعا و منظر مردم چنین جنایتی را مرتکب شد، ببینید چه کردند.
رییس قوهقضاییه گفت: این جنایت در یک گوشه پنهانی نبود تا عدهای بخواهند شبهه کنند. خود فرد مکرر در بازپرسی که در همان روز اول صورت گرفت و در روزهای بعد و در دادگاه، ورود خود به صحنه و زدن این اتوبوس به مردم و این جنایتی که مرتکب شده را انکار نکرد.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه با طی تمام مراحل دادرسی به نحو عادلانه و بعد از اینکه اعاده دادرسی هم در دیوان عالی کشور رد شد، قصاص به درخواست اولیای دم انجام گرفت، گفت: این حق اولیای دم بود و در یک چنین مساله قضایی که هم عادلانه و هم بعد از طی مراحل دادرسی صورت گرفته بود، چه معرکهای راه انداختند.
وی گفت: وزارت خارجه آمریکا برای محکوم کردن این رسیدگی با ادعای «یک قصاص بیرحمانه و ناعادلانه» بیانیه میدهد. شما چکاره هستید که از هزاران کیلومتر آنسوتر در امور داخلی یک کشور دخالت میکنید؟ نه پروندهای دیدهاید و نه در دادگاه حضور داشتید، چطور این رسیدگی غیرعادلانه و بیرحمانه شد؟ پس بحث اصلاً سر منطق و مبنا داشتن نیست که اینها هیچوقت نداشتهاند. مساله این است که هر ابزاری را که بتوانند به نحوی آنرا برای تقویت
ضد انقلاب و کاستن از اقتدار جمهوری اسلامی وسیله قرار دهند، این کار را انجام میدهند. رییس قوهقضاییه با بیان اینکه متأسفانه در داخل کشور هم عدهای با اینها همراهی میکنند، تصریحکرد: چقدر نابخردانه است که برخی در داخل کشور بگویند که احتمال میدهیم که این شبهه باشد و قصاص اینجا اصلاً جا نداشته باشد و یک
عدهای شبهاتی را مطرح کردهاند که انسان تعجب میکند.
حفظ وحدت و انسجام، وظیفه مردم و مسئولان
وی با تأکید بر اینکه نظام سلطه جهانی خصوصا آمریکاییها در پی ضربهزدن به جمهوری اسلامی هستند که موضوع روشنی بعد از حصول اقتدار منطقهای است، ادامه داد: در مواجهه با این تحریمها و کار ضدانقلاب خارجی و سلطهای که پشت سر آنها هست، مسئولان در جمهوری اسلامی و دولت و ملت وظیفه بزرگی دارند و آن حفظ وحدت و انسجام در داخل کشور است.
آیت الله آملی لاریجانی تأکید کرد: امروز با نظارت رهبرانقلاب و ارشادات ایشان وحدت خوبی در کشور حاصل و حاکم است و قوای مختلف، مسئولان قوا و ردههای مختلف همگرایی دارند؛ خصوصاً با علنی شدن دشمنی آمریکا و اذناب آنها در منطقه که دیگر به صورت آشکار به میدان آمدهاند، این انسجام بهتر شده و مسئولان به اهمیت دشمنی دشمن و لزوم مقابله توجه دارند.
استراتژی دشمن، مشکل کردن معیشت مردم است
آیت الله آملی لاریجانی با خاطرنشانکردن مساله اقتصادی و معیشت کشور، افزود: امروز مساله اقتصاد، مساله نخست کشور است و باید بدانیم دشمن، امروز در فکر حمله نظامی نیست بلکه در فکر رخنه کردن از همین منافذ است.
وی مساله فشار از طریق مشکلات اقتصادی، به هم ریختن وضعیت اقتصاد در کشور، فشارآوردن و معیشت مردم را با مشکل مواجه کردن، را استراتژی دشمن در این زمینه عنوان کرد و گفت: در این زمینه همه مسئولان و همه قوا در ردههای مختلف این مسئولیتها باید متوجه این نکته باشند و نباید مسائل عَرَضی را مساله ذاتی و اصلی کنیم بلکه مساله اصلی امروز کشور کمک به تولید، بهبود وضعیت اقتصادی کشور و بهبود وضعیت کسب و کار است که قوهقضاییه نقش اساسی دارد. آیت الله آملی لاریجانی افزود: در این چند روز اخیر وضع تلاطم در بازار ارز، سکه، طلا، خودرو و مسکن را دیدید و البته برخی مولفههای واقعی داخلی در اینجا دخالت دارند که از جمله آنها وجود نقدینگی بسیار زیاد است. نقدینگی متأسفانه در این چند سال رشد فزاینده داشته است. سال ۹۲، قریب ۷۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در دست مردم داشتیم و امروز بالای 1500 هزارمیلیارد تومان نقدینگی داریم که امر بسیار خطرناکی است و در بحث اقتصاد، نقدینگی اینچنین مشکل آفرین است. رییس قوهقضاییه گفت: این نقدینگی به صورت سرکش به هر کجا سر میزند و باید این مساله را چاره کرد. در جلسات اخیر روسای قوا (جلسات اقتصادی) تصمیمات خوبی گرفته شده است و طرحهایی آماده شد که انشاءالله شنبه هفته آینده که موعد جلسه بعدی است، مورد بررسی قرار میگیرد. امیدواری زیادی داریم که با اجرای این طرحها بخش قابل توجهی از نقدینگی جذب شود.
نیروهای امنیتی در اسرع وقت اخلالگران اقتصادی را به قوهقضاییه معرفی کنند
آیت الله آملی لاریجانی در ادامه اظهارکرد: شما دیدید که برخی راه افتادند و میخواستند بازارها را به تعطیلی بکشانند. کارهایی انجام دادند که با هوشیاری نیرویانتظامی و بخش اساسی و اصلی بازار این توطئهها منتفی شد. رییس قوهقضاییه افزود: عدهای با سرمایههای کلان خود برای سوءاستفادههای کلان تلاطم در بازار ایجاد میکنند. خودشان وارد بازار میشوند؛ دلارها را جمع میکنند و بعد در فرصت مناسب دلارها را با قیمت بیشتر به بازار میآورند. برخی از کسانی که دستگیر شدهاند، از این قبیل هستند. امروز نیروهای امنیتی موظفند اخلالگران نظام اقتصادی کشور را شناسایی کنند. وی تصریحکرد: سخن بنده با اخلالگران این است که این کار شما خیانت به کشور و مردم است و نظام جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه با این موضوع کنار نخواهد آمد؛ خصوصاً قوهقضاییه به نحو قاطع با آنها برخورد خواهد کرد. آیت الله آملی لاریجانی ضمن هشدار به اخلالگران نظام اقتصادی گفت: خوب گوش کنید، پنبهها را از گوش بیرون بیاورید و چشمهایتان را باز کنید. این کارها تحت قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مجازاتهای بسیار سنگینی دارد. در این قانون دیده شده که اگر این کار مصداق "افساد فی الارض" باشد، حکم اعدام دارد و اگر غیر از این باشد تا ۲۰ سال حبس دارد و تمام اموالی که از این راه بدست میآید، مصادره میشود. ما در اجرای این قانون هیچ تردیدی نداریم. رییس قوهقضاییه تصریحکرد: امروز به این افراد که عدد آنها نیز قلیل است، هشدار میدهم و تأکید اکید میکنم که نیروهای امنیتی موظفند در اسرع وقت این افراد را شناسایی و به قوهقضاییه معرفی کنند تا عادلانه محاکمه شوند. فردا به ما نگویند که ما نمیدانستیم که اخلال در نظام اقتصادی کشور چنین مجازات سنگینی دارد. قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوب سال ۶۹ و اصلاحیه آن مصوب سال ۸۴ با تمام تفاسیر به این موارد اشاره کرده است. وی ادامه داد: در این قانون تصریح شده که دولتیها وغیردولتیها و کسانی که به نحوی در ایجاد اخلال در نظام اقتصادی کشور معاونت کردهاند یا بعد از اطلاع سکوت کردهاند، تحت تعقیب قضایی قرار میگیرند. اینها باید هوشیار باشند و حواسشان جمع باشد و نگویند ما اطلاعی از مجازات نداشتیم. آیت الله آملی لاریجانی گفت: اگر کسی در بازار ارز اخلال ایجاد کرد، به تمام امنیت کشور اضرار رسانده است و امروز کسی نیست که این مطلب را نداند. اینها ازجیب مردم عادی اختلاس میکنند و هیچ نیاز واقعی پشت این موضوع نیست. به دلیل اینکه دولت محترم نیازهای اساسی کشور را دیده است و در طول این سه ماه بالای ۱۰ میلیارد دلار اختصاص داده و آن را برای تهیه کالاهای اساسی و ضروری هزینه کردهاند. مگر مازاد از این، چه مقدار نیاز بوده است که یک شبه میخوابند و فردا دلار به فلان مقدار گران میشود. مشخص است که این نیاز واقعی نیست و تلاطمی است که عدهای ایجاد میکنند. در بازار سکه نیز همینطور است. البته به نظر بنده بیتدبیریهایی در آنجا صورت گرفت و نباید از اول اعلام میکردند هر کسی هر میزان سکه میخواهد ببرد؛ بلکه باید حد میگذاشتند. در هر حال بعد از این مسائل امروز اگر هر کسی بخواهد به این شیوه عمل کند، قوهقضاییه با اقتدار ورود خواهد کرد و اعمال مجازات میکند.
رییس قوهقضاییه گفت: نکته مهم این است که افساد فی الارض در ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی تبیین شده و هر کسی به طور گسترده مرتکب جنایت علیه تمامیت جسمی افراد، جرایم علیه امنیت داخلی یا خارجی و اخلال در نظام اقتصادی کشور شود، مجازات آن تعریف شده است، بنابراین اگر فردا ۵ نفر یا ۵۰ نفر یا بیشتر احضار شدند و تحت تعقیب قرار گرفتند، عدهای عذر نیاورند که ما نمیدانستیم افسادفیالارض است. افساد فی الارض در قانون تبیین شده است و اگر اخلال در نظام اقتصادی کشور گسترده باشد، مصداق افساد است و آنهایی که فکر میکنند خیلی سرمایه دارند و میتوانند امشب بخوابند و فردا بازار سکه و دلار و ارز را متلاطم کنند، حواسشان را جمع کنند و بدانند که سرو کارشان با قانون است و خودشان میدانند که نتیجه چه خواهد شد.
بحث حقوق عامه را منقّحتر به میدان آوریم
وی در ادامه افزود: مردم ما بصیر و هوشیارند و در تمام صحنهها آن مولفهای که مشکل کشور را حل کرده، حضور مردم در صحنه بوده است. امروز دشمن از طریق جنگ اقتصادی میخواهد به میدان بیاید؛ البته به میدان آمده و شروع کرده است و هر روز یک عملیات روانی جدید دارد. میگوید از فلان تاریخ محدودیتهای بانکی ایجاد میکنیم یا از چندم آبان تحریمهای دیگر انجام میشود. در پاسخ باید گفت که به جهنم که میخواهید این تحریمها را انجام دهید. کشور ما مردمی دارد که حاضر نیستند استقلال خود را پای وعدههای پوچ شما بگذارند. مگر برجام یک امتحان بزرگ برای این کشور نبود.
رییس قوهقضاییه بیانکرد: مردم ما حاضر نیستند که استقلال، شأنیت و عزت خود را پای این مسائل بریزند. امکانات درون کشور کاملا مهم و تأثیرگذار است و کشور ما غنی، پهناور و با یک موقعیت استراتژیک است و اینطور نیست که رزق الهی در دست «ترامپ خبیث» باشد. وی با اشاره به حوادث رخداده در یکی دو روز اخیر تصریحکرد: برخی سعی در بزرگنمایی قضیه داشتند. تمام رسانههای سلطه جهانی از بیبیسی و VOA چه بساطی در آوردند؛ حال آنکه در کشور ما هیچگاه بازاری متدینِ حاضر در صحنه انقلاب نمیآید صف خود را با ضدانقلاب یکی کند. رییس دستگاه قضا تصریحکرد: بازاریان ما متحد و منسجم و اهل دیانت هستند و وضع را میفهمند. آن زمان که خیلیها در پس قافله بودند، بازاریان ما در صف اول انقلاب حضور داشتند. امروز نیز چنین است. ما اطلاعات وثیق داریم که این کارها که صورت گرفته، کار عدهای با طراحی قبلی است که امیدواریم این موارد آشکار شود. آیتالله آملی لاریجانی تأکید کرد: بازاریان ما بدانند جمهوری اسلامی حامی آنها است و نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی موظفند امنیت آنها را ایجاد و تضمین کنند و آنها مطمئن باشند که قوهقضاییه هم به نحو اَتمّ از موضوعِ تضمین امنیت در بازارهای کشور حمایت میکند و با کسانی که اخلال میکنند و آتش میافروزند و شیشه مغازهها را میشکنند، برخورد قاطع انجام خواهد داد. رییس قوهقضاییه در ادامه با اشاره به موضوع حقوق عامه اظهارکرد: باید بحث حقوق عامه را منقّحتر و موسّعتر به میدان آوریم. بسیاری از امور کشور مرتبط با حقوق عامه است و در این رابطه میتوان یک لیست بلندبالا ارائه کرد. از جمله میتوان به موضوع آلودگی هوا، مسائل محیط زیستی و بحث منابع طبیعی اشاره کرد. حتی همین تلاطمات دربازار ارز و طلا نیز دارای یک وجه حقوق عامه است؛ چراکه افرادی که در این تلاطمات دخیل هستند، علاوه بر اینکه منافع اقتصادی کشور را به خطر میاندازند، قطعا حقوق عامه و حق مردم را نیز تضییع میکنند. آیتالله آملی لاریجانی تصریحکرد: یک وجه دیگر از پیگیریها پیرامون حقوق عامه ناظر بر شکایاتی است که مردم از دستگاههای اجرایی دارند که میتوان در این رابطه به بحث پروازها و آزادراهها اشاره کرد البته ما محدودیتهای دولت را میدانیم و انتظار نداریم که یک روزه مشکلات حل شود اما نباید این مشکلات باقی بماند؛ بنابراین هم قوه مجریه و هم دستگاه قضایی در این رابطه وظایفی را بر عهده دارند و بهعنوان حقوق عامه دادستانها باید ورود پیدا کنند و به مسئولان اجرایی در زمینههایی که حقوق عامه تضییع میشود اخطار دهند.
وی با بیان اینکه در بحث حقوق عامه نیاز به قانون منقّح هست، اظهارکرد: از دادستان کل کشور خواستهام در مورد حقوق عامه کمیتهای تشکیل دهد و در قالب آن کمیته چنانچه لازم شد در رابطه با حقوق عامه قانونی وضع شود و اگر نشد یک دستورالعمل درونقوهای در این رابطه تدوین کنند؛ چرا که گاهی ممکن است افراط در فهم حقوق عامه موجب دخالت در دستگاه اجرایی شود و این امر درست نیست؛ چراکه دستگاه قضایی نباید مجال را برای دستگاههای اجرایی تنگ کند. منتهی نظارت کردن و الزامات قانونی را به کار بستن غیر از دخالت در اجراست. امیدواریم در قالب کمیته مزبور وجوه مختلف حقوق عامه و مرزهای ظریفی که در این رابطه وجود دارد، مورد توجه قرار گیرد و ماحصل آن تنقیح وجوه مختلف حقوق عامه باشد.
علناً میلیونها دلار را در مسیر تخریب قوهقضاییه هزینه میکنند
وی در ادامه با ابراز تأسف از اینکه دشمن بیرونی و نظام سلطه دارند فضای رسانهای را علیه قوهقضاییه بمباران میکنند، گفت: وقتی مسئولان اجرایی کشورهای قدرتمند و سلطهگر به میدان آمدهاند و وزیر خارجه آمریکا میگوید که در قوهقضاییه جمهوری اسلامی بیعدالتی است، پس ببینید که آنها چقدر روی دستگاه قضا حساسیت دارند و چرا قوهقضاییه را سیبل حملات خود کردهاند؟ آنها تمام فضای مجازی را بسیج کردهاند و اینها بیپشتوانه نیست.
وی ادامه داد: علنا میلیونها دلار را در مسیر تخریب قوهقضاییه هزینه میکنند؛ افراد آن هم معلوم هستند؛ موسساتی بعنوان دموکراسی دارد راه میافتد. شبیه این موسسات یک زمانی در درون کشور هم کار میکردند و حالا هم شاید یک کارهای پنهانی بکنند و پول از اینها بگیرند. دلارهای آمریکا در اینجا سرازیر میشود؛ برای اینکه علیه قوه قضاییه کار کنند؛ چون امروز قوهقضاییه سد محکم در مقابل نفوذ سلطهگران است. آیت الله آملی لاریجانی افزود: من به قضات مطرح کردم که امروز کار جهادی لازم است و میدانم که زیربار تهمتها و توهینها هستید.
وی بیان کرد: قوهقضاییه رکن نظام است. این همه قاضی شریف، عمر و جان خود را میگذارند؛ دادستانهایی که در صحنه هستند و واقعا دارند کار جهادی میکنند؛ با اوباش با قاچاقچیان و با متعرضان به نوامیس مردم میجنگند؛ آنوقت برخی اینها را به رگبار توهین و تهمت می گیرند!
رییس قوهقضاییه گفت: این جنایت در یک گوشه پنهانی نبود تا عدهای بخواهند شبهه کنند. خود فرد مکرر در بازپرسی که در همان روز اول صورت گرفت و در روزهای بعد و در دادگاه، ورود خود به صحنه و زدن این اتوبوس به مردم و این جنایتی که مرتکب شده را انکار نکرد.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه با طی تمام مراحل دادرسی به نحو عادلانه و بعد از اینکه اعاده دادرسی هم در دیوان عالی کشور رد شد، قصاص به درخواست اولیای دم انجام گرفت، گفت: این حق اولیای دم بود و در یک چنین مساله قضایی که هم عادلانه و هم بعد از طی مراحل دادرسی صورت گرفته بود، چه معرکهای راه انداختند.
وی گفت: وزارت خارجه آمریکا برای محکوم کردن این رسیدگی با ادعای «یک قصاص بیرحمانه و ناعادلانه» بیانیه میدهد. شما چکاره هستید که از هزاران کیلومتر آنسوتر در امور داخلی یک کشور دخالت میکنید؟ نه پروندهای دیدهاید و نه در دادگاه حضور داشتید، چطور این رسیدگی غیرعادلانه و بیرحمانه شد؟ پس بحث اصلاً سر منطق و مبنا داشتن نیست که اینها هیچوقت نداشتهاند. مساله این است که هر ابزاری را که بتوانند به نحوی آنرا برای تقویت
ضد انقلاب و کاستن از اقتدار جمهوری اسلامی وسیله قرار دهند، این کار را انجام میدهند. رییس قوهقضاییه با بیان اینکه متأسفانه در داخل کشور هم عدهای با اینها همراهی میکنند، تصریحکرد: چقدر نابخردانه است که برخی در داخل کشور بگویند که احتمال میدهیم که این شبهه باشد و قصاص اینجا اصلاً جا نداشته باشد و یک
عدهای شبهاتی را مطرح کردهاند که انسان تعجب میکند.
حفظ وحدت و انسجام، وظیفه مردم و مسئولان
وی با تأکید بر اینکه نظام سلطه جهانی خصوصا آمریکاییها در پی ضربهزدن به جمهوری اسلامی هستند که موضوع روشنی بعد از حصول اقتدار منطقهای است، ادامه داد: در مواجهه با این تحریمها و کار ضدانقلاب خارجی و سلطهای که پشت سر آنها هست، مسئولان در جمهوری اسلامی و دولت و ملت وظیفه بزرگی دارند و آن حفظ وحدت و انسجام در داخل کشور است.
آیت الله آملی لاریجانی تأکید کرد: امروز با نظارت رهبرانقلاب و ارشادات ایشان وحدت خوبی در کشور حاصل و حاکم است و قوای مختلف، مسئولان قوا و ردههای مختلف همگرایی دارند؛ خصوصاً با علنی شدن دشمنی آمریکا و اذناب آنها در منطقه که دیگر به صورت آشکار به میدان آمدهاند، این انسجام بهتر شده و مسئولان به اهمیت دشمنی دشمن و لزوم مقابله توجه دارند.
استراتژی دشمن، مشکل کردن معیشت مردم است
آیت الله آملی لاریجانی با خاطرنشانکردن مساله اقتصادی و معیشت کشور، افزود: امروز مساله اقتصاد، مساله نخست کشور است و باید بدانیم دشمن، امروز در فکر حمله نظامی نیست بلکه در فکر رخنه کردن از همین منافذ است.
وی مساله فشار از طریق مشکلات اقتصادی، به هم ریختن وضعیت اقتصاد در کشور، فشارآوردن و معیشت مردم را با مشکل مواجه کردن، را استراتژی دشمن در این زمینه عنوان کرد و گفت: در این زمینه همه مسئولان و همه قوا در ردههای مختلف این مسئولیتها باید متوجه این نکته باشند و نباید مسائل عَرَضی را مساله ذاتی و اصلی کنیم بلکه مساله اصلی امروز کشور کمک به تولید، بهبود وضعیت اقتصادی کشور و بهبود وضعیت کسب و کار است که قوهقضاییه نقش اساسی دارد. آیت الله آملی لاریجانی افزود: در این چند روز اخیر وضع تلاطم در بازار ارز، سکه، طلا، خودرو و مسکن را دیدید و البته برخی مولفههای واقعی داخلی در اینجا دخالت دارند که از جمله آنها وجود نقدینگی بسیار زیاد است. نقدینگی متأسفانه در این چند سال رشد فزاینده داشته است. سال ۹۲، قریب ۷۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در دست مردم داشتیم و امروز بالای 1500 هزارمیلیارد تومان نقدینگی داریم که امر بسیار خطرناکی است و در بحث اقتصاد، نقدینگی اینچنین مشکل آفرین است. رییس قوهقضاییه گفت: این نقدینگی به صورت سرکش به هر کجا سر میزند و باید این مساله را چاره کرد. در جلسات اخیر روسای قوا (جلسات اقتصادی) تصمیمات خوبی گرفته شده است و طرحهایی آماده شد که انشاءالله شنبه هفته آینده که موعد جلسه بعدی است، مورد بررسی قرار میگیرد. امیدواری زیادی داریم که با اجرای این طرحها بخش قابل توجهی از نقدینگی جذب شود.
نیروهای امنیتی در اسرع وقت اخلالگران اقتصادی را به قوهقضاییه معرفی کنند
آیت الله آملی لاریجانی در ادامه اظهارکرد: شما دیدید که برخی راه افتادند و میخواستند بازارها را به تعطیلی بکشانند. کارهایی انجام دادند که با هوشیاری نیرویانتظامی و بخش اساسی و اصلی بازار این توطئهها منتفی شد. رییس قوهقضاییه افزود: عدهای با سرمایههای کلان خود برای سوءاستفادههای کلان تلاطم در بازار ایجاد میکنند. خودشان وارد بازار میشوند؛ دلارها را جمع میکنند و بعد در فرصت مناسب دلارها را با قیمت بیشتر به بازار میآورند. برخی از کسانی که دستگیر شدهاند، از این قبیل هستند. امروز نیروهای امنیتی موظفند اخلالگران نظام اقتصادی کشور را شناسایی کنند. وی تصریحکرد: سخن بنده با اخلالگران این است که این کار شما خیانت به کشور و مردم است و نظام جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه با این موضوع کنار نخواهد آمد؛ خصوصاً قوهقضاییه به نحو قاطع با آنها برخورد خواهد کرد. آیت الله آملی لاریجانی ضمن هشدار به اخلالگران نظام اقتصادی گفت: خوب گوش کنید، پنبهها را از گوش بیرون بیاورید و چشمهایتان را باز کنید. این کارها تحت قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مجازاتهای بسیار سنگینی دارد. در این قانون دیده شده که اگر این کار مصداق "افساد فی الارض" باشد، حکم اعدام دارد و اگر غیر از این باشد تا ۲۰ سال حبس دارد و تمام اموالی که از این راه بدست میآید، مصادره میشود. ما در اجرای این قانون هیچ تردیدی نداریم. رییس قوهقضاییه تصریحکرد: امروز به این افراد که عدد آنها نیز قلیل است، هشدار میدهم و تأکید اکید میکنم که نیروهای امنیتی موظفند در اسرع وقت این افراد را شناسایی و به قوهقضاییه معرفی کنند تا عادلانه محاکمه شوند. فردا به ما نگویند که ما نمیدانستیم که اخلال در نظام اقتصادی کشور چنین مجازات سنگینی دارد. قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوب سال ۶۹ و اصلاحیه آن مصوب سال ۸۴ با تمام تفاسیر به این موارد اشاره کرده است. وی ادامه داد: در این قانون تصریح شده که دولتیها وغیردولتیها و کسانی که به نحوی در ایجاد اخلال در نظام اقتصادی کشور معاونت کردهاند یا بعد از اطلاع سکوت کردهاند، تحت تعقیب قضایی قرار میگیرند. اینها باید هوشیار باشند و حواسشان جمع باشد و نگویند ما اطلاعی از مجازات نداشتیم. آیت الله آملی لاریجانی گفت: اگر کسی در بازار ارز اخلال ایجاد کرد، به تمام امنیت کشور اضرار رسانده است و امروز کسی نیست که این مطلب را نداند. اینها ازجیب مردم عادی اختلاس میکنند و هیچ نیاز واقعی پشت این موضوع نیست. به دلیل اینکه دولت محترم نیازهای اساسی کشور را دیده است و در طول این سه ماه بالای ۱۰ میلیارد دلار اختصاص داده و آن را برای تهیه کالاهای اساسی و ضروری هزینه کردهاند. مگر مازاد از این، چه مقدار نیاز بوده است که یک شبه میخوابند و فردا دلار به فلان مقدار گران میشود. مشخص است که این نیاز واقعی نیست و تلاطمی است که عدهای ایجاد میکنند. در بازار سکه نیز همینطور است. البته به نظر بنده بیتدبیریهایی در آنجا صورت گرفت و نباید از اول اعلام میکردند هر کسی هر میزان سکه میخواهد ببرد؛ بلکه باید حد میگذاشتند. در هر حال بعد از این مسائل امروز اگر هر کسی بخواهد به این شیوه عمل کند، قوهقضاییه با اقتدار ورود خواهد کرد و اعمال مجازات میکند.
رییس قوهقضاییه گفت: نکته مهم این است که افساد فی الارض در ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی تبیین شده و هر کسی به طور گسترده مرتکب جنایت علیه تمامیت جسمی افراد، جرایم علیه امنیت داخلی یا خارجی و اخلال در نظام اقتصادی کشور شود، مجازات آن تعریف شده است، بنابراین اگر فردا ۵ نفر یا ۵۰ نفر یا بیشتر احضار شدند و تحت تعقیب قرار گرفتند، عدهای عذر نیاورند که ما نمیدانستیم افسادفیالارض است. افساد فی الارض در قانون تبیین شده است و اگر اخلال در نظام اقتصادی کشور گسترده باشد، مصداق افساد است و آنهایی که فکر میکنند خیلی سرمایه دارند و میتوانند امشب بخوابند و فردا بازار سکه و دلار و ارز را متلاطم کنند، حواسشان را جمع کنند و بدانند که سرو کارشان با قانون است و خودشان میدانند که نتیجه چه خواهد شد.
بحث حقوق عامه را منقّحتر به میدان آوریم
وی در ادامه افزود: مردم ما بصیر و هوشیارند و در تمام صحنهها آن مولفهای که مشکل کشور را حل کرده، حضور مردم در صحنه بوده است. امروز دشمن از طریق جنگ اقتصادی میخواهد به میدان بیاید؛ البته به میدان آمده و شروع کرده است و هر روز یک عملیات روانی جدید دارد. میگوید از فلان تاریخ محدودیتهای بانکی ایجاد میکنیم یا از چندم آبان تحریمهای دیگر انجام میشود. در پاسخ باید گفت که به جهنم که میخواهید این تحریمها را انجام دهید. کشور ما مردمی دارد که حاضر نیستند استقلال خود را پای وعدههای پوچ شما بگذارند. مگر برجام یک امتحان بزرگ برای این کشور نبود.
رییس قوهقضاییه بیانکرد: مردم ما حاضر نیستند که استقلال، شأنیت و عزت خود را پای این مسائل بریزند. امکانات درون کشور کاملا مهم و تأثیرگذار است و کشور ما غنی، پهناور و با یک موقعیت استراتژیک است و اینطور نیست که رزق الهی در دست «ترامپ خبیث» باشد. وی با اشاره به حوادث رخداده در یکی دو روز اخیر تصریحکرد: برخی سعی در بزرگنمایی قضیه داشتند. تمام رسانههای سلطه جهانی از بیبیسی و VOA چه بساطی در آوردند؛ حال آنکه در کشور ما هیچگاه بازاری متدینِ حاضر در صحنه انقلاب نمیآید صف خود را با ضدانقلاب یکی کند. رییس دستگاه قضا تصریحکرد: بازاریان ما متحد و منسجم و اهل دیانت هستند و وضع را میفهمند. آن زمان که خیلیها در پس قافله بودند، بازاریان ما در صف اول انقلاب حضور داشتند. امروز نیز چنین است. ما اطلاعات وثیق داریم که این کارها که صورت گرفته، کار عدهای با طراحی قبلی است که امیدواریم این موارد آشکار شود. آیتالله آملی لاریجانی تأکید کرد: بازاریان ما بدانند جمهوری اسلامی حامی آنها است و نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی موظفند امنیت آنها را ایجاد و تضمین کنند و آنها مطمئن باشند که قوهقضاییه هم به نحو اَتمّ از موضوعِ تضمین امنیت در بازارهای کشور حمایت میکند و با کسانی که اخلال میکنند و آتش میافروزند و شیشه مغازهها را میشکنند، برخورد قاطع انجام خواهد داد. رییس قوهقضاییه در ادامه با اشاره به موضوع حقوق عامه اظهارکرد: باید بحث حقوق عامه را منقّحتر و موسّعتر به میدان آوریم. بسیاری از امور کشور مرتبط با حقوق عامه است و در این رابطه میتوان یک لیست بلندبالا ارائه کرد. از جمله میتوان به موضوع آلودگی هوا، مسائل محیط زیستی و بحث منابع طبیعی اشاره کرد. حتی همین تلاطمات دربازار ارز و طلا نیز دارای یک وجه حقوق عامه است؛ چراکه افرادی که در این تلاطمات دخیل هستند، علاوه بر اینکه منافع اقتصادی کشور را به خطر میاندازند، قطعا حقوق عامه و حق مردم را نیز تضییع میکنند. آیتالله آملی لاریجانی تصریحکرد: یک وجه دیگر از پیگیریها پیرامون حقوق عامه ناظر بر شکایاتی است که مردم از دستگاههای اجرایی دارند که میتوان در این رابطه به بحث پروازها و آزادراهها اشاره کرد البته ما محدودیتهای دولت را میدانیم و انتظار نداریم که یک روزه مشکلات حل شود اما نباید این مشکلات باقی بماند؛ بنابراین هم قوه مجریه و هم دستگاه قضایی در این رابطه وظایفی را بر عهده دارند و بهعنوان حقوق عامه دادستانها باید ورود پیدا کنند و به مسئولان اجرایی در زمینههایی که حقوق عامه تضییع میشود اخطار دهند.
وی با بیان اینکه در بحث حقوق عامه نیاز به قانون منقّح هست، اظهارکرد: از دادستان کل کشور خواستهام در مورد حقوق عامه کمیتهای تشکیل دهد و در قالب آن کمیته چنانچه لازم شد در رابطه با حقوق عامه قانونی وضع شود و اگر نشد یک دستورالعمل درونقوهای در این رابطه تدوین کنند؛ چرا که گاهی ممکن است افراط در فهم حقوق عامه موجب دخالت در دستگاه اجرایی شود و این امر درست نیست؛ چراکه دستگاه قضایی نباید مجال را برای دستگاههای اجرایی تنگ کند. منتهی نظارت کردن و الزامات قانونی را به کار بستن غیر از دخالت در اجراست. امیدواریم در قالب کمیته مزبور وجوه مختلف حقوق عامه و مرزهای ظریفی که در این رابطه وجود دارد، مورد توجه قرار گیرد و ماحصل آن تنقیح وجوه مختلف حقوق عامه باشد.
علناً میلیونها دلار را در مسیر تخریب قوهقضاییه هزینه میکنند
وی در ادامه با ابراز تأسف از اینکه دشمن بیرونی و نظام سلطه دارند فضای رسانهای را علیه قوهقضاییه بمباران میکنند، گفت: وقتی مسئولان اجرایی کشورهای قدرتمند و سلطهگر به میدان آمدهاند و وزیر خارجه آمریکا میگوید که در قوهقضاییه جمهوری اسلامی بیعدالتی است، پس ببینید که آنها چقدر روی دستگاه قضا حساسیت دارند و چرا قوهقضاییه را سیبل حملات خود کردهاند؟ آنها تمام فضای مجازی را بسیج کردهاند و اینها بیپشتوانه نیست.
وی ادامه داد: علنا میلیونها دلار را در مسیر تخریب قوهقضاییه هزینه میکنند؛ افراد آن هم معلوم هستند؛ موسساتی بعنوان دموکراسی دارد راه میافتد. شبیه این موسسات یک زمانی در درون کشور هم کار میکردند و حالا هم شاید یک کارهای پنهانی بکنند و پول از اینها بگیرند. دلارهای آمریکا در اینجا سرازیر میشود؛ برای اینکه علیه قوه قضاییه کار کنند؛ چون امروز قوهقضاییه سد محکم در مقابل نفوذ سلطهگران است. آیت الله آملی لاریجانی افزود: من به قضات مطرح کردم که امروز کار جهادی لازم است و میدانم که زیربار تهمتها و توهینها هستید.
وی بیان کرد: قوهقضاییه رکن نظام است. این همه قاضی شریف، عمر و جان خود را میگذارند؛ دادستانهایی که در صحنه هستند و واقعا دارند کار جهادی میکنند؛ با اوباش با قاچاقچیان و با متعرضان به نوامیس مردم میجنگند؛ آنوقت برخی اینها را به رگبار توهین و تهمت می گیرند!

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 5
ارائه طرح ایجاد سازمان مبارزه با مفاسداقتصادی به زودی
رییس مجلس شورای اسلامی، گفت: مجلس طرحی برای مبارزه با مفاسداقتصادی در دست دارد که طی آن قرار است سازمانی زیر نظر قوهقضاییه برای این کار ایجاد شود، این طرح به زودی در مجلس مطرح میشود.
به گزارش خانه ملت، علی لاریجانی در همایش سراسری قوهقضاییه با اشاره به تلاشهای قوهقضاییه در سالهای گذشته، اظهارکرد: قوهقضاییه یک وظیفه ذاتی دارد که آن تحقق عدالت است و مسئولیت مهمی که باید نتیجه کار خود را با این میزان بسنجید.
وی ایجاد امنیت در ابعاد مختلف جامعه را از فعالیتهای مهم قوهقضاییه دانست و افزود: ایجاد امنیت در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی از وظایف مهم قوهقضاییه است که سایر قوا نیز در کنار آن قرار میگیرند، همچنین بخش دیگر وظایف این قوه پیشگیری از جرم است که البته فقط به این قوه مربوط نیست، اما محوریت کار قضایی بوده که قانونی نیز در این رابطه تصویب شده است.
رییس قوهمقننه با اشاره به تشکیل شورایی در قوهقضاییه برای پیشگیری از وقوع جرم یادآورشد: قبل از اینکه وقایع مجرمانه رخ دهد باید بتوانیم از لحاظ فرهنگی و رفتاری اقداماتی داشته باشیم تا به وقوع جرم نرسیم.
وی در ادامه به وجهه دیگری از فعالیتهای قوهقضاییه پیرامون تأمین امنیت اقتصادی اشاره کرد و گفت: چه در شرایط عادی و چه در شرایط فعلی این نکته مهم است که سرمایهگذاران احساس کنند قوهقضاییه پشتیبان آنها است تا مسائل روانی ایجاد شده روی آنها
تأثیر نگذارد.
لاریجانی افزود: در حال حاضر نیاز به حمایت از سرمایهگذار داریم و باید کمک کنیم آنها احساس کنند قوهقضاییه تکیهگاه آنها است.
وی در ادامه به اقدامات کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اشاره و عنوانکرد: مجلس طرحی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی در دست دارند که طی آن قرار است سازمانی زیر نظر قوهقضاییه برای این کار ایجاد شود که دارای شعب دادگاهی و مجازات کافی باشد، این طرح مراحل پایانی خود را طی میکند و به زودی در مجلس مطرح میشود.
در ادامه رییس قوهمقننه همچنین دستورهای ویژه رییس قوهقضاییه درباره برخی موارد خاص را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشانکرد: حتی اخیراً در مورد تخلف در یکی از مدارس، شخص مقام معظم رهبری دستوری برای پیگیری موضوع صادر کردند که همین باعث شد سریعاً به موضوع رسیدگی شود.
رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر ضرورت پیشگیری از جرم، اضافه کرد: در قوهقضاییه شورایی برای این موضوع ایجاد شده است که اهتمام تمامی دستگاهها را میخواهد.
وی ایجاد امنیت در ابعاد مختلف جامعه را از فعالیتهای مهم قوهقضاییه دانست و افزود: ایجاد امنیت در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی از وظایف مهم قوهقضاییه است که سایر قوا نیز در کنار آن قرار میگیرند، همچنین بخش دیگر وظایف این قوه پیشگیری از جرم است که البته فقط به این قوه مربوط نیست، اما محوریت کار قضایی بوده که قانونی نیز در این رابطه تصویب شده است.
رییس قوهمقننه با اشاره به تشکیل شورایی در قوهقضاییه برای پیشگیری از وقوع جرم یادآورشد: قبل از اینکه وقایع مجرمانه رخ دهد باید بتوانیم از لحاظ فرهنگی و رفتاری اقداماتی داشته باشیم تا به وقوع جرم نرسیم.
وی در ادامه به وجهه دیگری از فعالیتهای قوهقضاییه پیرامون تأمین امنیت اقتصادی اشاره کرد و گفت: چه در شرایط عادی و چه در شرایط فعلی این نکته مهم است که سرمایهگذاران احساس کنند قوهقضاییه پشتیبان آنها است تا مسائل روانی ایجاد شده روی آنها
تأثیر نگذارد.
لاریجانی افزود: در حال حاضر نیاز به حمایت از سرمایهگذار داریم و باید کمک کنیم آنها احساس کنند قوهقضاییه تکیهگاه آنها است.
وی در ادامه به اقدامات کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اشاره و عنوانکرد: مجلس طرحی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی در دست دارند که طی آن قرار است سازمانی زیر نظر قوهقضاییه برای این کار ایجاد شود که دارای شعب دادگاهی و مجازات کافی باشد، این طرح مراحل پایانی خود را طی میکند و به زودی در مجلس مطرح میشود.
در ادامه رییس قوهمقننه همچنین دستورهای ویژه رییس قوهقضاییه درباره برخی موارد خاص را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشانکرد: حتی اخیراً در مورد تخلف در یکی از مدارس، شخص مقام معظم رهبری دستوری برای پیگیری موضوع صادر کردند که همین باعث شد سریعاً به موضوع رسیدگی شود.
رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر ضرورت پیشگیری از جرم، اضافه کرد: در قوهقضاییه شورایی برای این موضوع ایجاد شده است که اهتمام تمامی دستگاهها را میخواهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 8
یکی از امتیازات قوهقضاییه استقلال آن است
رییس جمهوری، گفت: یکی از امتیازات قوهقضاییه استقلال آن است.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در همایش سراسری قوهقضاییه، با بیان اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که بیش از آنکه در خصوص اصول 156، 113 یا 66 و اصول بعد از آنها در قانون اساسی سخن بگوییم، باید راجع به اصل 57، تأکید بیشتری داشته باشیم، افزود: اگر چه سه قوه دارای استقلال از یکدیگرند و این برای قوا یک امتیاز به شمار میآید، اما هر سه قوه سه شاخه یک درخت هستند و ما سه درخت مجزا به نامهای مجریه، مقننه و قضاییه نداریم، چراکه سه نوع حاکمیت در کشور نداریم.
وی اظهارکرد: امروز اگر میخواهیم اعتماد بین مردم و نظام افزایش یابد، یکی از مؤثرترین دستگاهها و افراد در این زمینه قوهقضاییه، قضات شریف و پرتلاش و مسئولان شریف قضایی هستند. شاید استثناهایی وجود داشته باشد، اما نباید این تخلفات موردی به همه قوهقضاییه تسری یابد، چراکه اگر اعتماد به قوهقضاییه از بین برود، اعتماد مردم به نظام و قوای دیگر نیز در هم خواهد شکست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، وی ادامه داد: مسئولان قوهقضاییه به عنوان کسانی که پرچم عدالت را بردوش دارند، باید بیش از دیگران در زمینه حفظ امید و اعتماد مردم احساس مسئولیت داشته باشند؛ قضات و دادستانهای کشور پاسداران جامعه سالم هستند و باید کاری کنند که هیچ مجرمی احساس امنیت نکند و از سوی دیگر هیچ انسانی نیز حتی زمانی که به عنوان متهم در دادگاه حضور دارد، پیش از اثبات جرم نباید احساس ناامنی کند.
رییس جمهوری با بیان اینکه احساس امنیت زمینهساز ارتقا امید و اعتماد است و این مسئولیت سنگین بیش از هر کس دیگر بر عهده مسئولان قوهقضاییه است، تصریحکرد: امروز اقتصاد کشور نیاز به یک حرکت جدی دارد و این شما هستید که بهتر از هر کسی میتوانید فضای کسب و کار را رونق بخشید و تقویت کنید. وی خاطرنشانکرد: اگر مردم ببینند که فضای کسب و کار فضای سالمی است و به هر تخلفی فوراً رسیدگی میشود، امنیت در این فضا ارتقا مییابد. چه اشکالی دارد امسال که آمریکاییها، عزم خود را جزم کردهاند تا به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزنند، همه قضات تصمیم بگیرند که در هر هفته چند ساعت بیشتر کار کنند تا سریعتر به پروندههای اقتصادی رسیدگی شود. روحانی گفت: در جنگ اقتصادی که به ما تحمیل شده است این شما قضات هستید که میتوانید امنیت و اعتماد عمومی را ارتقا دهید. حدود 6 میلیون ایرانی در خارج از کشور زندگی میکنند که بسیاری از آنها سرمایههای کلانی دارند که اگر فضای داخلی کشور را امن بیابند این سرمایهها را به داخل کشور منتقل میکنند.
وی اظهارکرد: امروز اگر میخواهیم اعتماد بین مردم و نظام افزایش یابد، یکی از مؤثرترین دستگاهها و افراد در این زمینه قوهقضاییه، قضات شریف و پرتلاش و مسئولان شریف قضایی هستند. شاید استثناهایی وجود داشته باشد، اما نباید این تخلفات موردی به همه قوهقضاییه تسری یابد، چراکه اگر اعتماد به قوهقضاییه از بین برود، اعتماد مردم به نظام و قوای دیگر نیز در هم خواهد شکست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، وی ادامه داد: مسئولان قوهقضاییه به عنوان کسانی که پرچم عدالت را بردوش دارند، باید بیش از دیگران در زمینه حفظ امید و اعتماد مردم احساس مسئولیت داشته باشند؛ قضات و دادستانهای کشور پاسداران جامعه سالم هستند و باید کاری کنند که هیچ مجرمی احساس امنیت نکند و از سوی دیگر هیچ انسانی نیز حتی زمانی که به عنوان متهم در دادگاه حضور دارد، پیش از اثبات جرم نباید احساس ناامنی کند.
رییس جمهوری با بیان اینکه احساس امنیت زمینهساز ارتقا امید و اعتماد است و این مسئولیت سنگین بیش از هر کس دیگر بر عهده مسئولان قوهقضاییه است، تصریحکرد: امروز اقتصاد کشور نیاز به یک حرکت جدی دارد و این شما هستید که بهتر از هر کسی میتوانید فضای کسب و کار را رونق بخشید و تقویت کنید. وی خاطرنشانکرد: اگر مردم ببینند که فضای کسب و کار فضای سالمی است و به هر تخلفی فوراً رسیدگی میشود، امنیت در این فضا ارتقا مییابد. چه اشکالی دارد امسال که آمریکاییها، عزم خود را جزم کردهاند تا به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزنند، همه قضات تصمیم بگیرند که در هر هفته چند ساعت بیشتر کار کنند تا سریعتر به پروندههای اقتصادی رسیدگی شود. روحانی گفت: در جنگ اقتصادی که به ما تحمیل شده است این شما قضات هستید که میتوانید امنیت و اعتماد عمومی را ارتقا دهید. حدود 6 میلیون ایرانی در خارج از کشور زندگی میکنند که بسیاری از آنها سرمایههای کلانی دارند که اگر فضای داخلی کشور را امن بیابند این سرمایهها را به داخل کشور منتقل میکنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 8
روی خط خبر
حساب مشکلات معیشتی
از اخلال در نظام اقتصادی جداست
رییس کل دادکستری استان تهران از صدور دستور قضایی برای برخورد با اخلالگران اقتصادی خبر داد.
غلامحسین اسماعیلی در حاشیه همایش سراسری قوهقضاییه در جمع خبرنگاران با اشاره به آشوب بازار تهران اظهارکرد: حساب اخلالگران نظام اقتصادی از افرادی که تحت تأثیر مسایل اقتصادی معیشتی و گرانی اعتراضاتی دارند کاملا از هم مجزا است. اخلالگران کسانی هستند که باعث این اخلال و تلاطم در بازار ارز و سکه و خودرو میشوند.
وی تصریح کرد: به هیچ عنوان عموم جمعیت را مصداق اخلال گری در اقتصاد کشور نمیدانیم اما افرادی هستند که اخلال انجام دادند که دستور قضایی برای آنان صادر شد.
محرکان حادثه بازارتهران دستگیر شدند
دادستان تهران، گفت: مسببان اصلی حادثه بازار تهران شناسایی و دستگیر شدند.
عباس جعفری دولتآبادی در حاشیه همایش سراسری قوهقضاییه در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در رابطه با اعتراضات بازار تهران تاکنون بازداشتی داشتید، اظهارکرد: مسئولان نظام در برخورد با آشوبها و ناامنیها به هیچ عنوان کوتاه نمیآیند. برنامه جدی آمریکاییها در مورد ایران دامنزدن به ناامنیهاست؛ برخی تلاش کردند با تهدید بازاریها درب مغازهها را ببندند و در برخی نقاط شهر آشوب ایجاد کرده و به برخی مغازهها آسیب برسانند.
وی با بیان اینکه عوامل این آشوبها شناسایی شدند، خاطرنشانکرد: تعداد زیادی از این افراد دستگیر و بازداشت شدند. محرکان اصلی حادثه که با برنامهریزی در نقاط مختلف تهران به تهدید بازاریها اقدام کردند، توسط پلیس و دستگاهامنیتی شناسایی شدند.
دادستان تهران از تشدید برخوردها خبر داد و گفت: این افراد تا محاکمه نشوند آزاد نخواهند شد. کسانی که اخلال نظام اسلامی را نشانه رفتهاند از جنس بازاریها نبودند و خواهید دید که بازاریها صف خود را جدا خواهند کرد.
وی تصریحکرد: دستگاهقضایی با هرگونه ناامنی و آشوب و اغتشاش در حوزه اقتصادی مبارزه خواهند کرد و متهمانش مانند آشوبهای دی ماه و اسفند ماه تا انجام محاکمه آزاد نخواهند شد.
جعفری دولت آبادی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ۶۰۰روز از بازداشت شخصی که به جعبه سیاه بابک زنجانی معروف است، میگذرد، این پرونده در چه وضعیتی قرار دارد، گفت: وی در بازداشتگاه است و البته اخیراً به بازپرس وی تأکید کردم در تحقیق تسریع شود، چون برخی از تحقیقات وی منوط به انجام کار کارشناسی و در حال انجام است.
دادستان تهران در مورد پرونده فعالان محیط زیستی گفت: این پرونده به زودی به دادگاه ارسال میشود.
احضار برخی مدیران
مرتبط با سقوط هواپیمای آسمان
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور، گفت: تعدادی از مدیران در خصوص سانحه سقوط هواپیمای آسمان احضار شدند.
محمدجواد حشمتی در گفتوگو با ایرنا درباره آخرین وضعیت ورود دادستانی کل کشور به سانحه سقوط هواپیمای آسمان در یاسوج اظهارکرد: در ارتباط با این حادثه تحقیقات تکمیلی انجام و تقریباً پرونده رو به پایان است.
وی گفت: همچنین از خانواده تمام قربانیان این حادثه دلخراش آزمایش ژنتیک (D.N.A) اخذ و پس از کشف اجساد و تطبیق آزمایشها، اجساد تحویل خانوادهها شد.
حشمتی با بیان اینکه اکنون پرداخت دیه به خانواده قربانیان در حال انجام است، ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر اقدامات نهایی در باره این پرونده انجام شود.
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور، افزود: تعدادی از مدیران در همین ارتباط به عنوان متهم یا مطلع احضار شدند و از آنها تحقیقات لازم به عمل آمد.
بیش از 4 هزار محکوم کیفری مشمول تخفیف مجازات در یکسال گذشته
مدیرکل عفو و بخشودگی قوهقضاییه گفت: تعداد 4 هزار و 379 نفر از محکومان کیفری مشمول عفو یا تخفیف مجازات در سال ۹۶ قرار گرفتند.
عباسعلی صادقی در گفتوگو با میزان با بیان اینکه عفو یکی از موضوعات مهم نظام قضایی اسلام و ایران است از عفو یا تخفیف مجازات تعداد 4 هزار و 379 نفر از محکومان کیفری دریکسال گذشته خبرداد.
وی تصریحکرد: در طول سال درخواستهای عفو محکومان کیفری در کمیسیونهای مقدماتی و مرکزی عفو قوهقضاییه مورد بررسی قرار گرفته است و لیست افراد واجد شرایط در مناسبتهای مختلف اسلامی و ملی به محضر مقام معظم رهبری تقدیم و در صورت موافقت ایشان اشخاص پیشنهاد شده مشمول عفو قرار میگیرند.
صادقی در تشریح جزییات عفو یا تخفیف مجازات شدگان درسال ۹۶ اظهارکرد: در مجموع تعداد 4 هزار و 379 نفر از محکومان کیفری مشمول عفو یا تخفیف مجازات قرار گرفتند که از این تعداد ۲۰۹ نفر از محکومان سازمان قضایی نیروهای مسلح، ۷۴۹ نفر از محکومان سازمان تعزیرات حکومتی و سایر عفو شدگان جزء محکومان دادگاههای عمومی و انقلاب بودند.
وی اضافه کرد: همچنین از این تعداد، ۲۶۵ نفر زن، ۸۹ نفر اتباع خارجی و ۳۴ نفر اطفال ونوجوانان زیر ۱۸ سال بودند.
مدیرکل عفو و بخشودگی قوهقضاییه در ادامه افزود: غیر از عفو مذکور نوعی دیگر از عفو نیز تحت عنوان عفو معیاری در سال ۹۶ به مناسبت سالروز میلاد حضرت زهرا (س) و عید نوروز به محضر مقام معظم رهبری پیشنهاد شد که باموافقت ایشان هزاران نفر از محکومان به حبس و محکومان به جزای نقدی که به لحاظ عجز از پرداخت جزای نقدی در زندان به سر میبردند مشمول عفو یا تخفیف مجازات قرار گرفتند.
هنگامه شهیدی دستگیر شد
هنگامه شهیدی در جزیره کیش شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، متهم مذکور که تحت تعقیب قضایی بوده، توسط مأموران پلیس در حالی که از ماسک برای مخفی ماندن از دید مأموران استفاده میکرد دستگیر و به زندان معرفی شد.
از اخلال در نظام اقتصادی جداست
رییس کل دادکستری استان تهران از صدور دستور قضایی برای برخورد با اخلالگران اقتصادی خبر داد.
غلامحسین اسماعیلی در حاشیه همایش سراسری قوهقضاییه در جمع خبرنگاران با اشاره به آشوب بازار تهران اظهارکرد: حساب اخلالگران نظام اقتصادی از افرادی که تحت تأثیر مسایل اقتصادی معیشتی و گرانی اعتراضاتی دارند کاملا از هم مجزا است. اخلالگران کسانی هستند که باعث این اخلال و تلاطم در بازار ارز و سکه و خودرو میشوند.
وی تصریح کرد: به هیچ عنوان عموم جمعیت را مصداق اخلال گری در اقتصاد کشور نمیدانیم اما افرادی هستند که اخلال انجام دادند که دستور قضایی برای آنان صادر شد.
محرکان حادثه بازارتهران دستگیر شدند
دادستان تهران، گفت: مسببان اصلی حادثه بازار تهران شناسایی و دستگیر شدند.
عباس جعفری دولتآبادی در حاشیه همایش سراسری قوهقضاییه در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در رابطه با اعتراضات بازار تهران تاکنون بازداشتی داشتید، اظهارکرد: مسئولان نظام در برخورد با آشوبها و ناامنیها به هیچ عنوان کوتاه نمیآیند. برنامه جدی آمریکاییها در مورد ایران دامنزدن به ناامنیهاست؛ برخی تلاش کردند با تهدید بازاریها درب مغازهها را ببندند و در برخی نقاط شهر آشوب ایجاد کرده و به برخی مغازهها آسیب برسانند.
وی با بیان اینکه عوامل این آشوبها شناسایی شدند، خاطرنشانکرد: تعداد زیادی از این افراد دستگیر و بازداشت شدند. محرکان اصلی حادثه که با برنامهریزی در نقاط مختلف تهران به تهدید بازاریها اقدام کردند، توسط پلیس و دستگاهامنیتی شناسایی شدند.
دادستان تهران از تشدید برخوردها خبر داد و گفت: این افراد تا محاکمه نشوند آزاد نخواهند شد. کسانی که اخلال نظام اسلامی را نشانه رفتهاند از جنس بازاریها نبودند و خواهید دید که بازاریها صف خود را جدا خواهند کرد.
وی تصریحکرد: دستگاهقضایی با هرگونه ناامنی و آشوب و اغتشاش در حوزه اقتصادی مبارزه خواهند کرد و متهمانش مانند آشوبهای دی ماه و اسفند ماه تا انجام محاکمه آزاد نخواهند شد.
جعفری دولت آبادی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ۶۰۰روز از بازداشت شخصی که به جعبه سیاه بابک زنجانی معروف است، میگذرد، این پرونده در چه وضعیتی قرار دارد، گفت: وی در بازداشتگاه است و البته اخیراً به بازپرس وی تأکید کردم در تحقیق تسریع شود، چون برخی از تحقیقات وی منوط به انجام کار کارشناسی و در حال انجام است.
دادستان تهران در مورد پرونده فعالان محیط زیستی گفت: این پرونده به زودی به دادگاه ارسال میشود.
احضار برخی مدیران
مرتبط با سقوط هواپیمای آسمان
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور، گفت: تعدادی از مدیران در خصوص سانحه سقوط هواپیمای آسمان احضار شدند.
محمدجواد حشمتی در گفتوگو با ایرنا درباره آخرین وضعیت ورود دادستانی کل کشور به سانحه سقوط هواپیمای آسمان در یاسوج اظهارکرد: در ارتباط با این حادثه تحقیقات تکمیلی انجام و تقریباً پرونده رو به پایان است.
وی گفت: همچنین از خانواده تمام قربانیان این حادثه دلخراش آزمایش ژنتیک (D.N.A) اخذ و پس از کشف اجساد و تطبیق آزمایشها، اجساد تحویل خانوادهها شد.
حشمتی با بیان اینکه اکنون پرداخت دیه به خانواده قربانیان در حال انجام است، ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر اقدامات نهایی در باره این پرونده انجام شود.
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور، افزود: تعدادی از مدیران در همین ارتباط به عنوان متهم یا مطلع احضار شدند و از آنها تحقیقات لازم به عمل آمد.
بیش از 4 هزار محکوم کیفری مشمول تخفیف مجازات در یکسال گذشته
مدیرکل عفو و بخشودگی قوهقضاییه گفت: تعداد 4 هزار و 379 نفر از محکومان کیفری مشمول عفو یا تخفیف مجازات در سال ۹۶ قرار گرفتند.
عباسعلی صادقی در گفتوگو با میزان با بیان اینکه عفو یکی از موضوعات مهم نظام قضایی اسلام و ایران است از عفو یا تخفیف مجازات تعداد 4 هزار و 379 نفر از محکومان کیفری دریکسال گذشته خبرداد.
وی تصریحکرد: در طول سال درخواستهای عفو محکومان کیفری در کمیسیونهای مقدماتی و مرکزی عفو قوهقضاییه مورد بررسی قرار گرفته است و لیست افراد واجد شرایط در مناسبتهای مختلف اسلامی و ملی به محضر مقام معظم رهبری تقدیم و در صورت موافقت ایشان اشخاص پیشنهاد شده مشمول عفو قرار میگیرند.
صادقی در تشریح جزییات عفو یا تخفیف مجازات شدگان درسال ۹۶ اظهارکرد: در مجموع تعداد 4 هزار و 379 نفر از محکومان کیفری مشمول عفو یا تخفیف مجازات قرار گرفتند که از این تعداد ۲۰۹ نفر از محکومان سازمان قضایی نیروهای مسلح، ۷۴۹ نفر از محکومان سازمان تعزیرات حکومتی و سایر عفو شدگان جزء محکومان دادگاههای عمومی و انقلاب بودند.
وی اضافه کرد: همچنین از این تعداد، ۲۶۵ نفر زن، ۸۹ نفر اتباع خارجی و ۳۴ نفر اطفال ونوجوانان زیر ۱۸ سال بودند.
مدیرکل عفو و بخشودگی قوهقضاییه در ادامه افزود: غیر از عفو مذکور نوعی دیگر از عفو نیز تحت عنوان عفو معیاری در سال ۹۶ به مناسبت سالروز میلاد حضرت زهرا (س) و عید نوروز به محضر مقام معظم رهبری پیشنهاد شد که باموافقت ایشان هزاران نفر از محکومان به حبس و محکومان به جزای نقدی که به لحاظ عجز از پرداخت جزای نقدی در زندان به سر میبردند مشمول عفو یا تخفیف مجازات قرار گرفتند.
هنگامه شهیدی دستگیر شد
هنگامه شهیدی در جزیره کیش شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، متهم مذکور که تحت تعقیب قضایی بوده، توسط مأموران پلیس در حالی که از ماسک برای مخفی ماندن از دید مأموران استفاده میکرد دستگیر و به زندان معرفی شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
عناوین این شماره
-
حبس تا 20 سال و اعدام در انتظار اخلال گران اقتصادی
-
ارائه طرح ایجاد سازمان مبارزه با مفاسداقتصادی به زودی
-
یکی از امتیازات قوهقضاییه استقلال آن است
-
روی خط خبر
دانلود نسخه پی دی اف