
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سخنگوي قوهقضاييه در خصوص دستگيري اخلالگران در بازار ارز و خودرو، گفت: يك دسته در تهران دستگير شدهاند كه قبلاً 13 دستگيري داشتيم كه 5 نفر نيز اخيراً بازداشت شدهاند.
به گزارش ميزان، حجتالاسلام و المسلمين غلامحسين محسنياژهاي در حاشيه جلسه دادستاني تهران در جمع خبرنگاران با تشريح آخرين وضعيت پرونده اخلالگران ارز ضمن تشكر از حساسيت اصحاب رسانه، اظهاركرد: اين چندمين جلسهاي است كه دادستان تهران، به همراه ضابطين و قضات پرونده تشكيل ميدهند و بنده نيز در اين جلسه به عنوان ناظر حضور يافتم. در اين جلسه كارشناسان و مسئولان ذيربط وزارت اطلاعات، ناجا، تعدادي از كارشناسان و مسئولان ذيربط سازمان اطلاعات سپاه حضور داشتند.وي در ادامه گفت: همچنين بازپرس پرونده، دادستان و دو نفر از معاونان دادستاني نيز در اين جلسه حضور داشتند كه بر سرعت رسيدگي به پروندهها تأكيد شد و از قضات خواستيم نظارت بيشتري بر ضابطين داشته باشند.معاون اول قوهقضاييه با تأكيد بر عنصر زمان در رسيدگي به اين دست پروندهها، خاطرنشانكرد: ما نميگوييم كه توجه به سرعتِ رسيدگي باعث كاهش دقت در آن شود اما براي ما سرعت توأم با دقت، فوقالعاده در اين پروندهها مهم است. هر كدام از ضابطين و بازپرسان و دادستان تهران، گزارشاتي را از حوزه فعاليت خود تا به امروز ارائه دادند و مواردي كه بايد در خصوص موارد مطروحه در اين پروندهها تأكيد شود، انجام شد.
عناصر اصلي در دستور كار قرار گيرد
محسني اژهاي اضافه كرد: در اين جلسه تعداد دستگيريها اعلام و تعداد كساني كه در آينده نزديك ممكن است احضار يا دستگير شوند نيز اعلام شد و چون براي تعدادي از آنها، دستور صادر شده است كه غير از موارد قبلي است، اجازه دهيد در يكي دو روز آينده اعلام خواهيم كرد. وي تصريح كرد: در اين جلسه تأكيد كرديم كه خدا را مدنظر قرار دهيد تا خداي نكرده در اين شرايط اجحاف و ظلمي به كسي نشود. حقوق مردم و بيتالمال بايد به طور كامل و صددرصد استيفا شود. اگر احياناً فردي در يك خانواده مرتكب جرم شده است اين موضوع سبب نشود كه ساير اعضاي خانواده در اين زمينه لطمهاي ببينند. محسنياژهاي اضافهكرد: در اين جلسه بيان كرديم كه پروندهها را به گونهاي توسعه ندهيد كه زمانبر شود چون اينگونه پروندهها زماني كه وارد آن ميشويد، مداوم گسترش پيدا ميكند لذا در حال حاضر عناصر اصلي را در دستور كار اول قرار دهيد و پروندهها را تكميل كنيد و اطلاعاتي كه لازم است را مرتب با مردم در ميان بگذاريد.
معاون اول قوهقضاييه با بيان اينكه لازمه اين كار تمام شدن پروندههاست، گفت: تا زماني كه يك پرونده تمام نشده است، ما از لحاظ قانوني داراي معذوريتهايي هستيم كه نميتوانيم اطلاعرساني كنيم.
مديرعامل صوري!
وي افزود: قرار بر اين شد كه پروندههاي ارز در دو بخش يعني در ثبت سفارش و غير آن بررسي شوند و پروندههاي خودرو و واردات تلفن همراه نيز در اولويت قرار گيرند و در بين اينها عناصر اصلي هم بيشتر مورد تأكيد واقع شوند.
محسنياژهاي در ادامه افزود: چيزي كه در اثناءِ رسيدگيها به آن رسيدهاند، اين بود كه مثلاً افرادي آمدهاند با كارت ملي يك فرد عادي و احياناً بيبضاعت ارز گرفتهاند اما سود اصلي را فرد ديگر برده است. تأكيد ما بر اين بود كه با اين عناصر برخورد كنند؛ يعني عناصري كه پشت پرده بودهاند و نه فردي كه با كارت ملياش ارز گرفته شده و اطلاع نيز نداشته است. معاون اول قوهقضاييه تصريحكرد: كساني آمدهاند و به عنوان مثال شركت تأسيس كردهاند و مديرعامل شركت مذكور يك انسان كم سواد است كه واجد شرايط لازم نيست و اطلاع از كارها ندارد و او را بر آن سمت قرار دادهاند اما همه كارها را يك عنصر ديگر انجام ميدهد. يعني به صورت ظاهري و رسمي اين فرد مديرعامل است و بايد جوابگو باشد؛ چراكه ثبت سفارش و دريافت ارز به نام اين فرد بوده است اما پشت قضيه فرد ديگري است. وي تصريح كرد: ما در اين جلسه اعلام كرديم كه نگوييد فقط اين فرد مسئول است. ببينيد چه كسي اين فرد را به عنوان مديرعامل شركت معرفي كرده است. كسي را كه هيچگونه شرايطي نداشته است و چيزي در اختيارش نيست، به عنوان مديرعامل گذاشتهاند و يك حساب براي او باز كردهاند و يك دسته چك نيز براي او گرفتهاند؛ اما دسته چك در اختيار خودشان بوده است و كارهاي اصلي را در پشت پرده افراد ديگري انجام ميدادند كه اين موارد حتماً بايد در اولويت قرار گيرد.
بانك مركزي هنوز به تمام سوالات پاسخ نداده است
معاون اول دستگاه قضا در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه آيا پاسخ سوالات شما در بحث اختلالات ارز از وزارت اطلاعات و بانك مركزي داده شد، گفت: در خصوص نامهاي كه به دست من رسيد در مورد ارزهايي كه به افرادي غير از صرافيهاي مجاز يا غير از سيستم بانكها توزيع شده بود (عوامل شخصي و حقيقي بدون داشتن مجوز صرافي) گزارش دادند و گفتند در اين مقطع زماني به اين فرد 159 ميليون و 800 هزار دلار و اگر اشتباه نكنم 51 ميليون يورو دادهاند. وي تصريح كرد: البته بعضي سوالات را پاسخ ندادهاند؛ مثلا ما گفته بوديم بگوييد اين فرد ريال اين پولها را چگونه به شما ميداده است؟ شما چه تضميني داشتهايد كه اين فرد تخلف نكند و مكانيزم نظارتي شما بر اين فرد چگونه بوده است؟
محسني اژهاي اضافهكرد: يكي ديگر اينكه در نامه گفته بوديم كه عليالقاعده او بايد اين ارزها را زير قيمت بازار ارائه ميكرده است نه اينكه بالاتر از قيمت بدهد كه اين پرسش هم جواب داده نشده است. ما به دنبال اين هستيم كه پاسخ اين پرسشها را به ما بدهند. آيا اين فرد ارزهاي دريافتي را بيش از قيمت بازار ارائه داده است؟ خودش ميگويد اين كار را كرده و اطلاعات ما هم همين را ميگويد. پرسش اين است كه اگر اين كار با اجازه شما بوده است، با چه استدلالي صورت گرفته و اگر بدون اجازه شما بوده، بحث نظارت مطرح است و اين دو سوالي است كه هنوز پاسخ ندادهاند. وي در پاسخ به پرسشي مبني بر نتيجه سوال دستگاه قضايي از وزارت صنعت معدن و تجارت و پاسخ آنها گفت: آنها هم يكسري پاسخها دادهاند و دادستان تهران در حال تكميل آن هستند. يكي از سوالات اين بوده است كه خودشان در نامههايي كه دادهاند، گفتهاند كه يكي از مسئولان در سازمان توسعه تجارت اعلام داشته كه ما از تيرماه سال 96، مطلع شديم تخلفاتي صورت گرفته و مشخصا هم از 25 بهمن براي ما محرز شد كه تخلفاتي انجام شده لذا نامهنگاري كرده و به وزارت اطلاعات و سازمان تعزيرات اطلاع داديم و درخواست كرديم كه اين اقدامات تأميني انجام گيرد. معاون اول قوهقضاييه تصريح كرد: پرسش اين بود كه شما كه در آن موقع به اين موضوع رسيديد، غير از نامهنگاري، آيا متوجه شديد كه افراد تشكيلات خودتان نيز تخلفي كردهاند يا خير؟ اگر به اين موضوع رسيديد با آنها چه برخوردي شده؟ آيا آنها را عزل يا معرفي كرديد؟ پاسخ به اين پرسشها هنوز دقيق مشخص نيست و دارند پيگيري ميكنند. محسني اژهاي خاطرنشان كرد: بدوا به ذهن ميرسد كه اين ميزان از تخلف نميتواند بدون همكاري برخي از افراد حداقل در سازمان توسعه و تجارت باشد. سخنگوي قوه قضاييه افزود: افرادي البته دستگير شدهاند و اكنون هم در بازداشت هستند و اينكه آيا دستگيريها منحصر به همين افرادي كه فعلا بازداشت هستند، ميشود يا اينكه بعدا افراد ديگري هم بازداشت ميشوند، موضوعي است كه بعدا در تحقيقات روشن ميشود.
احاله پروندههاي خودرو از شهرستانها به دادسراي تهران
وي در پاسخ به پرسشي مبني جديدترين آمار دستگيريها نيز گفت: اين دستگيريها دو دسته هستند كه يك دسته در تهران دستگير شدهاند كه قبلا 13 دستگيري داشتيم كه 5 نفر نيز اخيراً بازداشت شدهاند و دو روز گذشته حكم جلب افرادي داده شده كه اگر افراد ديگري در اين فاصله زماني دستگير شدهاند، بنده اطلاع ندارم؛ ولي ابتدا 13 نفر در بازداشت بودند و 5 نفر هم اخيرا دستگير شدند كه بازداشت هستند. البته تعداد كساني كه ممكن است دستگير شده باشند و با قرار آزاد شده باشند يا احضار شده، ولي منجر به بازداشتشان نشده، بيشتر است، ولي كساني كه در بازداشت هستند، همين تعداد است. معاون اول قوهقضاييه در رابطه با دستگيريهاي مربوط به تخلفات اخير بازار در شهرستانها نيز اظهاركرد: آمار دقيقي را در حال حاضر ندارم؛ ولي در برخي استانها بازداشتي داريم يا كساني بودند كه بازداشت شدند و بعد از مدتي با قرار، آزاد شدند. محسني اژهاي از احاله پروندههاي خودرو از شهرستانها به دادسراي تهران خبر داد و تصريح كرد: مقرر شده كه پروندهها حداقل در مورد مساله خودرو به تهران احاله شود؛ چون ارتباط زيادي با هم دارند و منشا كار نيز در تهران صورت بوده است، بنابراين در مورد پروندههايي كه در مورد واردات خودرو در شهرستانها يا استانهاي مختلف مطرح هست، درخواست شده كه يكجا در تهران رسيدگي شود.
سخنگوي قوهقضاييه در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه آيا همه اين دستگيريها مربوط به پرونده خودرو و موبايل است، گفت: مواردي كه دستگير شدهاند هم مربوط به خودرو و ارز است و هم ممكن است مربوط به تلفن همراه باشد. ممكن است درباره ثبت سفارشها هم باشد لذا اينها فقط مربوط به خودرو نيست. وي در پاسخ به پرسشي مبني بر نحوه برخورد با فرد معروف به «سلطان سكه» در سال 91 و 92 و نحوه برخورد با موارد مشابه تصريح كرد: آن زمان حراست بانك مركزي رسما اعلام كرد كه اين فرد با ما همكاري ميكرده و به دستور ما اين كارها را انجام داده است؛ بنابراين وقتي كه به صورت كتبي و همينطور در دادگاه نيز مطرح كردند، دادگاه او را آزاد كرد. وي ادامه داد: در حال حاضر فردي كه ادعا شده مرتبط با بانك مركزي بوده و اين بانك ادعا ميكند كه با ما همكاري داشته و فعاليتهاي او از طريق ما بوده است، پس از آنكه دستگير ميشود، بعد 5 روز با همين گفته بانك مركزي و اصرار آنها، با وثيقه آزاد ميشود؛ ولي با توجه به ابهاماتي كه در اين مساله بود و خود بنده نيز با مسئولان عالي بانك مركزي صحبت كردم و سوالات و ابهاماتي كه بود، خودشان پاسخي نداشتند، بنابراين اين فرد مجددا با توجه به اطلاعات جديدي كه به دست آمد، دستگير شد و اكنون بازداشت است و پرونده او در مرحله نهايي رسيدگي است و بايد ببينم آيا اتهامي متوجه مسئولان عالي بانك مركزي هست يا خير كه به تحقيقات آينده بستگي دارد. در ادامه عباس جعفري دولتآبادي، دادستان تهران نيز در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه در روند رسيدگي به پروندههاي اخير تخلفات بازار، متهمان چه اعترافاتي داشتهاند و آيا مشخص است كه چند نفر ديگر دخيل هستند يا خير؟ تصريحكرد: همانطور كه معاون اول دستگاه قضا عنوان كردند تحقيقات اين پروندهها وسيع و گسترده است و بعد از اينكه تحقيقات جلوتر رفت، در مورد اقدامات صورت گرفته و اظهارات متهمان اطلاعرساني خواهيم كرد.
جعفري دولت آبادي با بيان اينكه اظهارات متهمان نشان ميدهد كه اين اتفاقات بدون همكاري برخي عوامل در داخل دستگاهها امكانپذير نبوده است، گفت: روزهاي شنبه معمولاً جلسه داريم و از مشورتهاي معاون اول قوهقضاييه نيز مرتبا استفاده ميكنيم و امروز هم پيشنهاد دادستاني اين بود كه وي تشريف بياورند و جلسه بسيار خوبي بود، انشاءالله اين جلسات با حضور وي يا خود دادستاني ادامه پيدا خواهد كرد و اولويتها و دستهبنديها مشخص ميشود. وي به مردم اطمينان خاطر داد كه عزم دستگاه قضا براي رسيدگي به اين پروندهها جزم است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

در پي قاطعيت مقامات كشورمان، در مواجهه با گزافهگوييهاي آمريكاييها، وزير دفاع آمريكا ادعا كرد كه كشورش در پي تغيير نظام حاكم بر ايران نيست و تنها هدف فعلي واشنگتن، تغيير رفتار ايران است.
گزافهگويي و تهديدات اخير آمريكاييها و اذعان به توطئه براي تغيير نظام حاكم در ايران، با واكنش قاطع و متحدانه مقامات كشورمان روبرو شد. اين قاطعيت باعث شد تا آنها مواضع خود را از اساس تكذيب كرده و عملا موضوع تغيير نظام را امري محال عنوان كنند. در همين رابطه، «جيمز متيس» وزير دفاع آمريكا در واكنش به گمانهزنيهاي رسانهاي درخصوص آمادگي آمريكا براي حمله نظامي به ايران، اين اخبار را از اساس كذب دانست. وي افزود: سياست ما، سياست تغيير نظام حاكم بر ايران نيست و در پي براندازي نيستيم. متيس در ادامه مدعي شد: هدف واشنگتن، تغيير رفتار ايران و (توقف) تهديدهايي است كه از سوي سپاه پاسداران و نائبانش، متوجه ما ميشود.
در روزهاي گذشته شبكه خبري «ايبيسينيوز استراليا» به نقل از منابعي در دولت استراليا مدعي شده بود، دولت آمريكا در حال برنامهريزي براي حمله به «ظرفيتهاي هستهاي» ايران است و اين حمله ممكن است در همين اوايل ماه آينده ميلادي انجام شود. «مالكوم تورنبال» خبرنگار دفاعي اين رسانه، ساعاتي بعد از انتشار اين گزارش، آن را تكذيب كرد و آن را «گمانهزنيهايي» دانست كه با استناد به منابع گمنام تنظيم شده است.
حمله به ايران داستانسرايي است
«متيس» در اينباره گفت: اصلاً نميدانم خبرنگاران استراليا اين خبر را از كجا آوردهاند. اطمينان دارم اين اقدام(حمله به ايران) چيزي نيست كه در حال حاضر در دست بررسي باشد. فكر ميكنم داستانسرايي، بهترين توصيفي است كه ميتوانم درباره آن بگويم. جيمز متيس همچنين به سخنان مقامات ايراني درخصوص لزوم وجود امكان صادرات نفت براي همه كشورهاي منطقه هم واكنش نشان داد و گفت: بستن تنگه هرمز در حكم حمله به ترانزيت بينالمللي خواهد بود.
به دنبال توافقي جامع با تهران هستيم
عليرغم تهديدات آمريكاييها، درخواست براي مذاكره با تهران همچنان از سوي واشنگتن دنبال ميشود. در همين رابطه، «يليم پابلت» دستيار وزير خارجه آمريكا هم در يك سخنراني در لابي ضدايراني «افديدي» خواستار پرداختن به «مجموعه كامل تهديدها عليه آمريكا» در هرگونه توافق جديد با ايران شد. وي با طرح ادعاهايي مانند اينكه مكانيسمهاي راستيآزمايي در برجام مناسب نبودهاند و يا اينكه اين توافق قادر به جلوگيري از دستيابي ايران به مواد هستهاي لازم براي توليد سلاح هستهاي نبوده از تصميم «دونالد ترامپ» رييسجمهور آمريكا براي خارج كردن كشورش از توافق با ايران دفاع كرد. پابلت به نقل قول سخنان «مايك پمپئو» وزير خارجه آمريكا پرداخت و گفت: ترامپ آماده، مايل و قادر به مذاكره بر سر توافقي جديد با ايران است. اما توافق، هدف ما نيست. هدف ما محافظت از مردم آمريكا است و ما به مذاكره مجدد درباره برجام نخواهيم پرداخت. اين مقام آمريكايي در ادامه تأكيد كرد: هرگونه توافق جديد، بايد به مقابله با مجموعه كامل تهديدهايي بپردازد كه عدم پايبندي ايران به تعهدات بينالمللياش متوجه امنيت و منافع آمريكا ميكند.
دخالت واشنگتن در امور داخلي ايران
وزارت خارجه آمريكا نيز در ادامه حمايت از آشوب ديماه سال 1396 در برخي شهرهاي ايران، -كه گروهك منافقين به دخالت در آن اذعان كرده بود- يك بيانيه جديد صادر و از بازداشتشدگان حمايت كرد. سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در صفحه شخصي خود در فضاي مجازي، آنچه آن را «زنداني كردن دانشجويان معترض» خوانده، محكوم كرد. دولت آمريكا پيشتر از آشوبهاي ديماه حمايت كرده بود؛ آشوبهايي كه «مريم رجوي» از سران گروهك «سازمان مجاهدين خلق» معروف به «منافقين» به دخالت در آن اذعان كرده است. به ادعاي «هيثر نوئرت»، افراد بازداشتشده در ايران، به دليل «ابراز عقيده از طريق تظاهرات مسالمتآميز» دستگير و به زندان محكوم شدهاند. سخنگوي وزارت خارجه آمريكا افزود: ايران بايد به تعهدات بينالمللي حقوقبشري خود احترام بگذارد. ادعاي تازه وزارت خارجه آمريكا در حالي مطرح شده كه بنا بر اعلام مقامهاي قضايي ايران، روند رسيدگي به پرونده دستگيرشدگان آشوب سال گذشته، نهايي نشده است.
دادستان عمومي و انقلاب تهران در اينباره گفت: كه حوادث دي سال 96 تظاهرات نبود بلكه آشوب و اغتشاش بود. پس اينكه يك كسي بيايد و بگويد من دانشجو هستم و در تظاهرات شركت ميكنم نميشود. تظاهرات قانوني نياز به مجوز دارد. اينها مجوز نداشتند بلكه ريختهاند در خيابان و آتش زدهاند و شعارهاي ساختار شكنانه دادهاند و پليس آنها را دستگير كرد.
ارتباط آمريكا با منافقين
اين اظهارات مداخلهجويانه سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در حالي مطرح ميشود كه ارتباط مقامات آمريكايي با منافقين آشكار و شده است. شبكه خبري «ان.بي.سي» آمريكا، نوشت: بررسي اسناد وزارت دادگستري آمريكا نشان ميدهد «جان بولتون» مشاور امنيت ملي كاخ سفيد و «رودي جولياني» وكيل شخصي رييسجمهور آمريكا از زمان تحليف او در ژانويه 2017 دستكم 5بار بدون سر و صدا با اعضاي گروهك تروريستي منافقين ديدار كردهاند. به گزارش فارس، اين اسناد نشان ميدهد، موضوع دو ديدار اول «گفتوگو درباره اوضاع ايران و خاورميانه» و موضوع ديدار سوم «بحث درباره تظاهراتها در ايران» ذكر شده است. جان بولتون هم در تاريخهاي 30 آوريل 2017
(10 ارديبهشت 1396) و 2 آگوست 2017 (11 مرداد 1396) ديدارهايي با تروريستها داشته است. براي ديدار اول عنوان «گفتوگو درباره برنامه تسليحات هستهاي ايران» و براي ديدار دوم عبارت مبهم «ديدار با بولتون» درج شده است.
افشاي اين اسناد، همدستي در پشتپرده واشنگتن و منافقين را نشان ميدهد؛ منافقيني كه دستشان به خون دهها هزار ايراني بيگناه آلوده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

عجب حكايتي دارد؛ حكايت انقلاب و حكايت شهدا و جانبازان. با هيچ قلمي نميشود رشادت، شجاعت و تقواي شهدا و جانبازان را روي كاغذ آورد، چون قلم قاصر از آن است كه رشادت عارفان الي الله را به تصوير بكشد. آنهايي كه دست در دست امامشان نهادند و براي دفاع از ناموس و كشورشان به جبهههاي حق عليه باطل شتافتند و سرافرازانه و عزتمندانه جان در طبق اخلاص گذاشته و با دشمنان خدا به نبرد پرداختند.حكايت ما تنها منتهي به اينجا نميشود، قهرمان قصه ما يك «نانواي بسيجي» است كه 4 فرزند دارد، اما به نداي امامش لبيك ميگويد و در سال 1364 عازم جبهه ميشود.دفاع از مرز و بوم ادامه دارد تا اينكه سال 1366 فرا ميرسد، قهرمان قصه ما همراه 3 همرزم در سنگري بودند كه ناگهان خمپارهاي نزديكي آنها منفجر شد، دو همرزم به فيض شهادت نائل ميشود و دو نفر هم مجروح ميشوند كه يكي از اين دو نفر «بابارجب» قصه ما است،؛ همو كه وقتي تركش به صورتش برخورد ميكند، ديگر چيزي متوجه نميشود و او را به بيمارستان منتقل ميكنند و وقتي همسرش خبر جانبازياش را ميشنود، بر بالين ايشان حاضر ميشود، او را نميشناسد، بله همسر فداكاري كه صورتش را از دست داده بود، ابتدا پزشكان قطع اميد كرده بودند، اما پزشك فداكار ديگري به سراغش ميآيد و به مداواي بابارجب مشغول ميشود. صحبتهاي طوبي زرندي همسر فداكار «بابا رجب» درگفتوگو با فارس شنيدني است.
چگونه با «بابا رجب» آشنا شديد و چرا او را براي ازدواج انتخاب كرديد؟
برادر همسرم، قبل از ازدواج ما با خواهرم ازدواج كرده بود و اين مسئله سبب آشنايي خانوادهها و ايجاد پيوند فاميلي ميان ما شده بود. البته من قبل از ازدواج ملاكهاي مهمي براي همسر آيندهام داشتم كه داشتن چهره زيبا هم يكي از اين ملاكها بود، يكي از دلايلي كه با حاج رجب ازدواج كردم هم زيبايي او بود، اما سرنوشت من بهگونهاي ديگر رقم خورده بود.
از روزهايي كه ايشان به جبهه رفتند، برايمان بگوييد؟
زماني كه همسرم به جبهه رفت 4 فرزند داشتيم.او سه بار و هر بار به مدت پنچ ماه به جبهه رفت، در ابتداي جبهه رفتن، من مخالفتي نداشتم اما در آخرين باري كه از جبهه رفتن سخن گفت من قلباً راضي نبودم، اما اوبا حرفهاي خود من را قانع كرد و چند ماه بعد از جبهه رفتن، جانباز شد.
چگونه متوجه خبر جانبازيشان شديد؟
سال 66 بود كه براي ما خبر آوردند همسرم مجروح شده است. بعد از پيگيريهاي تلفني متوجه شديم، در تهران بستري است. من خواستم با و صحبت كنم، اما اونميتوانست صحبت كند و سه روز بعد به همراه برادر همسرم به تهران رفتيم و با فردي مواجه شدم كه كاملاً صورت خود را از دست داده بود و فقط از روي ظاهر ميتوانستم تشخيص دهم همسرم است و از چهره، اصلاً قابل شناسايي نبود.
و واكنش شما چي بود؟
من وقتي همسرم را ديدم بيهوش شدم، چراكه كاملاً صورت خود را از دست داده بود و حتي صحبت هم نميكرد، ايشان 26 بار جراحي شد و 18 ماه در بيمارستان فاطمه زهرا(س) تهران بستري بود.
چرا با وجود وضعيت خاصي كه «بابا رجب» داشت، حاضر شديد به زندگي با او ادامه دهيد؟
من 29 سال با ايشان زندگي كردم و هيچگاه هم به خدا گلهاي نكردم، چراكه زماني كه او زيبا بود و مشكلي نداشت، من او را قبول كرده بودم و حال كه براي حفظ ميهن و دفاع از دين و ناموس، از جانش گذشته بود و زيبايي خود را از دست داده بود، حاضر نبودم تركش كنم و وجدانم به من اجازه ترك همسر و فرزندانم را نميداد.
اما «بابا رجب» شرايط سختي داشت و شما نميتوانستيد در زندگي تفريحي داشته باشيد، چگونه به انجام اين كار راضي شديد؟
زندگي كردن با يك جانباز كار دشواري بود، بچهها نميتوانستند تفريح يا وضعيت پدر را تحمل كنند، من تنها بايد براي فرزندانم هم مادر ميبودم و هم پدر، اما 30 سال با اين مسئله كنار آمدم و وجدانم اجازه نميداد او را ترك كنم.
نظر خانواده خودتان يا خانواده همسرتان براي ادامه زندگي با بابا رجب چه بود؟
خانواده همسرم و خانواده خودم من را در اين تصميمگيري آزاد گذاشته بودند و براي اينكه اودر امري مقدس دچار اين حادثه شده بودند، با ادامه زندگي من با حاج رجب مشكلي نداشتند.
نظر خود بابا رجب در اين باره چه بود؟
ايشان هم بارها به من گفته بود ميتوانم او و بچهها را رها كنم و زندگي جديدي را براي خودم بسازم، اما من گفتم به پاي شما مينشينم، چراكه دوستش داشتم.
بعد از به شهادت رسيدن ايشان، زندگي شما چه اوضاعي دارد؟
اكنون كه حاج رجب نيست، حسرتش را ميخورم و ميگويم، اي كاش هنوز در كنارم بود، او جانباز صبوري بود كه توقع زيادي از ما نداشت.بعد از شهادت حاج رجب، زندگي براي من خيلي سخت شده و جاي خالي او را در كنار خودم احساس ميكنم، حتي نوهها و بچههايم براي از دست دادن ايشان ناآرامي ميكنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شوراي عالي هماهنگي اقتصادي، موانع واگذاري طرحهاي نيمه تمام به بخش خصوصي و اختصاص مشوقهاي لازم در اين زمينه را بررسي و دراينباره تصميمگيري كرد.
در ششمين جلسه شوراي عالي هماهنگي اقتصادي كه روز گذشته با حضور آيتالله صادق آملي لاريجاني، حجتالاسلام حسن روحاني و علي لاريجاني روساي قواي قضاييه، مجريه و مقننه برگزار شد، به منظور كنترل نقدينگي و سوق دادن آن به بخش توليد و بازار سرمايه، موضوع واگذاري شركتهاي بزرگ دولتي و نهادهاي عمومي به بخش خصوصي و عرضه آن در بورس و موانع استقبال بخش خصوصي و سرمايهگذاران از مصوبات خوبي كه در اين زمينه وجود دارد، مورد بحث و بررسي قرار گرفت و مقرر شد مشوقهايي به منظور جذاب و سودآور كردن طرحهاي نيمه تمام براي بخش خصوصي اختصاص يابد. شوراي عالي هماهنگي اقتصادي بر اين اساس و با تعيين ضوابطي، تغيير كاربري در برخي از طرحهاي نيمه تمام را به عنوان مشوقي براي جذابيت بخشيدن و سودآور كردن اين نوع طرحها به منظور مشاركت سرمايهگذاران و بخش خصوصي در تكميل و بهرهبرداري از آنها در نظر گرفت.
قيمتگذاري در پرداخت مبلغ طرحهاي نيمه تمام از ديگر مشوقهايي بود كه براي واگذاري اين نوع طرحها به بخش خصوصي در نظر گرفته و بر اين اساس مقرر شد كارگروههايي كه براي اين منظور در نظر گرفته شدهاند، بهگونهاي قيمتگذاري كنند كه طرحها و پروژهها، جذابيت بيشتري براي بخش خصوصي داشته باشند و سرمايهگذار بتواند بعد از تكميل طرح و حتي به صورت اقساط قيمت آن را بپردازد. مشوق ديگري كه در اين جلسه براي استقبال بخش خصوصي از تكميل طرحهاي نيمه تمام در نظر گرفته شد، اين بود كه اين طرحها حداقل تا 10سال بعد از بهرهبرداري، معافيت مالياتي داشته باشد. در اين جلسه همچنين انجام واگذاريها در چارچوب مقررات و مصوبات كارگروه و حمايت دستگاه قضايي از فعاليت سرمايهگذاران و بخش خصوصي در اين عرصه مورد تأكيد قرار گرفت تا به اين ترتيب بخش خصوصي بتواند با كمترين دغدغه به فعاليت و تكميل و سودآوري اين طرحها بپردازد.
تصميمات سرانقوا، فرصتي براي بخشخصوصي
اسحاق جهانگيري معاون اول رييسجمهوري در حاشيه اين جلسه در جمع خبرنگاران با بيان اينكه طي چند ماه اخير نقدينگي كشور به سمت مسكن و ارز و سكه سوق پيدا كرد و باعث افزايش قيمتها و نگراني مردم شد، اظهار داشت: يكي از دغدغههاي جدي در جلسه سران اين بود كه راهكارهايي به منظور سوق دادن نقدينگي به سمت اشتغال و واحدهاي توليدي به وجود آيد تا اين واحدها فعال شوند. وي افزود: در اين جلسه اين موضوع مورد تاكيد قرار گرفت كه شركتهايي كه زيرمجموعه دولت و غيردولتي هستند واگذار شوند و مردم در بورس سهام آنها را خريداري كنند بهگونهاي كه واگذاريها براي مردم سودده و جذاب باشد كه از اين طريق سرمايهگذاريها هم به سمت توليد هدايت شود. معاون اول رييسجمهوري خاطرنشان كرد: دههاهزار ميليارد تومان سرمايه بنگاههاي مشمول واگذاري هماكنون در حال واگذاري است و بخشي از آن هم واگذار شده بهگونهاي كه مردم اطمينان يابند خريد سهام آنها برايشان سودآور و جذاب است. وي افزود: اگر با روند فعلي تخصيص بودجه بخواهيم اين طرحها را به سرانجام برسانيم حتي برخي از آنها بيش از 10سال زمان خواهد برد اما اگر بخش خصوصي وارد شود هم فرصتي براي سرمايهگذاري اين بخش است و هم باعث رونق توليد ميشود.
جهانگيري گفت: در شرايطي كه بودجه دولت به نفت متصل است و اگر به هر ميزاني فروش نفت كاهش پيدا كند طبيعتاً درآمد دولت هم كاهش مييابد و در آن صورت ابتدا بودجه جاري و حقوقها بايد اختصاص يابد و مازاد بر آن هم براي بودجه عمراني در نظر گرفته شود اما اگر مردم را وارد فضاي اقتصاد و فعاليتهاي اقتصادي در بورس كنيم اين يك فرصتي براي اتمام طرحهاي نيمهتمام و اشتغال خواهد بود آن هم با سود مناسب و جذاب در بازار سرمايه. معاون اول رييسجمهوري با بيان اينكه امروز درباره موانع واگذاري شركتها و سرمايهگذاري بخش خصوصي روي آنها بحث شد، افزود: بنا بر اين شد كه امكان تغيير كاربري روي پروژههاي خاص از جانب سرمايهگذاران فراهم شود البته كاربري كه با اصل طرح تناقض نداشته باشد و تغيير كاربري هم قبل از واگذاري انجام شود.
جهانگيري افزود: به كارگروههاي استاني هم تكليف شد كه واگذاريها بهگونهاي صورت گيرد كه هم طرح جذاب باشد و هم براي خريداران سهام سودآوري داشته باشد و از سوي ديگر طرحهايي كه مورد بهرهبرداري قرار ميگيرد تا 10سال از معافيتهاي مالياتي برخوردار باشند كه اين معافيتها براي مناطق محروم بيش از 10سال ميشود. وي همچنين گفت: از چند ماه اخير واگذاري طرحهاي دستگاههاي دولتي، نهادهاي عمومي غيردولتي و همچنين شركتهاي وابسته به نيروهاي مسلح مثل صندوقها، فرايند واگذاري خود را طي كرده و بايد از اين فرصت براي فعاليت اقتصادي بخش خصوصي و مردم استفاده شود كه نتيجه آن اشتغال و فعاليت اين شركتها خواهد بود. به گزارش خبرگزاري صداوسيما، معاون اول رييسجمهوري تاكيد كرد: مجموع نظام از فعاليت بخش خصوصي حمايت جدي ميكند و اين فضا فرصتي براي ميدانداري بخش خصوصي براي سرمايهگذاري است كه نتيجه آن جهشي براي آينده كشور خواهد بود.
دستور روحاني براي اصلاح نظام بانكي
معاون اول رييسجمهوري همچنين در مراسم توديع و معارفه رييس كل بانك مركزي گفت: شرايط امروز شرايط بسيار خطيري است به اين معنا كه محدوديت هاي زيادي پيش رو است و در وضعيت دشواري قرار داريم كه اين به معناي بن بست نيست؛ فرصتهايي پيش روي ما است كه مي توانيم از آن استفاده كنيم. اين شرايط خطير يك ويژگي اقتصادي دارد كه بايد مسئولان اقتصادي كشور آن را به خوبي تصوير كنند. جهانگيري خواستار شناخت شرايط كنوني از سوي مسئولان اقتصادي كشور شد و گفت: آمريكا طراحيهاي خاصي در اين زمينه صورت داده و نيز ميخواهد نرخ فروش نفت ايران را به صفر برساند؛ ضمن اينكه در حوزه نقل و انتقالات پولي نيز تنگناهايي نيز مي خواهد در مقابل اقتصاد ايران اعمال كند كه ما بايد در برابر آن تصميماتي را لحاظ كنيم كه اقتصاد كشور آسيب كمتري ببيند. جهانگيري افزود: رئيس جمهور به تازگي يادداشتي به بنده داده اند كه بر اين اساس جلساتي در رابطه با اصلاح نظام بانكي برقرار شود، ولي آنچه كه مهم است آن است كه مسائل نظام بانكي ايران نياز به مطالعه آنچناني ندارد و تك تك بانك هاي كشور تقريبا همه مشكلات را مي دانند؛ بنده نيز كه فردي اقتصادي نيستم، به راحتي مي توانم در مورد آنها اظهارنظر كنم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رهبر حزب پيروز در انتخابات پارلماني پاكستان ضمن تاكيد بر تلاش براي بهبود روابط با افغانستان و برقراري صلح در اين كشور اظهار داشت كه نظاميان آمريكايي بايد خاك افغانستان را ترك كنند. او همچنين از ضرورت ارتباط اقتصادي و سياسي بيشتر با ايران گفت و اظهار اميدواري كرد كه ارتباطات اقتصادي دو طرف اوج بگيرد. عمران خان در شرايطي ازضرورت نزديك شدن به ايران صحبت كرد كه اعتقاد دارد پاكستان بايد در روابطش با آمريكا تجديد نظر كند.
«عمرانخان» پيروز انتخابات پاكستان گفت: دولت آتي وي روابط خود را با ايران گسترش ميدهد. وي افزود: متأسفانه دولت حزب مردم نتوانست فشارهاي آمريكا براي اجراي خط لوله واردات گاز از ايران را تحمل كند اما حزب تحريك انصاف نهايت تلاش خود را براي واردات انرژي از اين كشور به كار خواهد برد.
رهبر حزب تحريك انصاف پاكستان تصريح كرد: خط لوله تاپي قابل قياس با خط لوله واردات گاز از ايران نيست و حتي اگر اين پروژه اجرايي شود باز اسلامآباد نياز به تأمين انرژي از ايران دارد. عمرانخان بيان كرد: قيمت گاز ايران نسبت به گاز مايع كه پاكستان وارد ميكند ارزانتر است. خان تأكيد كرد: بهبود روابط با كشورهاي همسايه به ويژه ايران اولويت سياست خارجي پاكستان خواهد بود.
وي در گفت و گو با فارس افزود: گسترش روابط همه جانبه با ايران به نفع پاكستان است. عمرانخان اظهار داشت: گسترش تجارت با ايران را نيز در دستور كار خود قرار ميدهيم زيرا به سود پاكستان است. خان تأكيد كرد: پاكستان ميتواند نقش مهمي در كاهش اختلاف بين ايران و عربستان كه اسرائيل نقش مهمي در اين زمينه دارد ايفا كند.
وي افزود: پاكستان و ايران اشتراكات زيادي دارند و ميتوانند در زمينه حل مشكلات كشورهاي اسلامي از جمله مبارزه با اسلام افراطي به ويژه داعش ايفا كنند. عمرانخان ادامه داد: اختلاف بين ايران و عربستان همچنين ساير كشورهاي اسلامي دسيسه غرب و قدرتهاي خارجي است كه اسلامآباد و تهران ميتوانند آن را خنثي كنند.
وي افزود: گسترش و تحكيم روابط با چين از ديگر برنامههاي دولت پاكستان خواهد بود زيرا راهروي مشترك اقتصادي پاكستان-چين موسوم به سي پك فرصتهاي نوين اقتصادي، سرمايه گذاري و ايجاد شغل را به وجود ميآورد.
خان ادامه داد: در مبارزه با فساد مالي و پيشرفت اقتصادي همچنين مبارزه با فقر چين الگوي پاكستان است و در اين زمينهها از پكن كمك خواهيم گرفت. پيشتاز انتخابات پاكستان خاطر نشان كرد: افغانستان كشوري است كه بيشتر از همه در وضعيت جنگ عليه تروريسم قرار گرفته است و مردم اين كشور بيشترين رنج را در اين زمينه تحمل كردهاند.
وي افزود: پاكستان خواهان صلح در افغانستان است اگر در افغانستان صلح باشد يعني در پاكستان صلح است.
وي افزود: «اشرف غني» بعد از اينكه روي كار آمد به دنبال بهبود روابط خوب با پاكستان بود و در ديدار مقامات دو كشور اين روند پيگيري شد كه بايد ادامه پيدا كند.
خان گفت: بهبود روابط بين اسلامآباد و كابل به نفع هر دو كشور است. عمرانخان اظهار داشت: پيروزي من در انتخابات موجب نگراني هند شد و برخي سران اين كشور واكنش منفي نشان دادند اما من به دنبال صلح در كشمير و بهبود روابط با دهلينو هستم.
وي افزود: دولت آينده پاكستان در روابط خود با آمريكا تجديد نظر خواهد كرد و روابط با اين كشور بايد بر اساس منافع مشترك و احترام متقابل باشد. عمرانخان گفت: دوره كاخ نشيني سياستمداران به سر آمده است زيرا در يك كشور در حال توسعه شايسته نيست كه يك سياستمدار در يك قصر شاهانه زندگي كند.
وي افزود: سازمان بازرسي را قوت خواهيم بخشيد و ضمن پيگيري پرونده فساد مالي سياستمداران هزينههاي جاري دولت را به حداقل ميرسانيم. خان تأكيد كرد: به مردم قول ميدهم مالياتهايي كه پرداخت ميكنند، درست هزينه شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

برخي پيشبينيها نشان ميدهند سال آينده به عبارتي سال 98 صندوقهاي بازنشستگي با حدود 50 هزار ميليارد تومان كسري بودجه مواجه خواهند بود. آنچه كه موجب شده تا دولت از بحران آب، محيط زيست و صندوقهاي بازنشستگي بهعنوان سه مسئله مهم در پنج سال آينده ياد كند. اين درحالي است كه بررسي دلايل بروز اين مشكل كه با گذران زندگي و معيشت قشر بزرگي از جامعه گره خورده است، اگر به تدوين و اجرايي شدن راهكارهاي عملياتي منجر شود، ميتواند گرهگشا باشد و از بروز دل نگراني بزرگ جلوگيري كند.
ورشكستگي 18 صندوق
بحراني بودن وضعيت صندوقهاي بازنشستگي و ورشكستگي آنها موضوعي است كه در طول سالهاي اخير بارها و بارها از سوي مسئولان تكرار شده است. در قالب اين هشدار كه چنانچه تدابير لازم براي كاهش اين بحران انجام نشود، تا يك دهه ديگر با فاجعه در اين خصوص مواجه خواهيم شد، اما اينكه چه مواردي موجب شده تا بزرگترين منبع مالي و تامين معيشت بازنشستگان دچار اين چالش شود، موضوعي است كه بررسي علل آن ميتواند از بروز يك اتفاق اقتصادي اثرگذار و نامطلوب بر معيشت ميليونها سالمند در كشور جلوگيري كند.
آنچه كه رسول خضري، عضو كميسيون اجتماعي مجلس در گفت و گو با خانه ملت، آن را يكي از سه ابر چالش كشور ميداند. به گفته وي 18 صندوق از 20 صندوق بازنشستگي كشور ورشكسته هستند و برخي از صندوقها به ازاي دو نفر پرداختي به يك نفر مستمري مي دهند. شرايطي كه موجب شده تا اسماعيل گرجي پور، مديركل بيمه هاي اجتماعي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي از تشكيل كميته حل بحران صندوق هاي بازنشستگي خبر دهد و اينكه براساس گزارشهايي كه وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و سازمان برنامه و بودجه با همكاري وزارت امور اقتصادي و دارايي درباره وضعيت صندوقهاي بازنشستگي به دولت و مجلس ارائه شده، تمام قوا به نوعي مصمم هستند تا از بروز بحران و افزايش اين مشكلات پيشگيري كنند.
علت چيست؟
اما بروز اين مشكل معلول چه علتهايي بوده، موضوعي است كه درباره آن بايد گفت؛ طبق اظهارات، علي اصغر بيات، رييس كانون عالي بازنشستگان و مستمريبگيران سازمان تأمين اجتماعي چند عامل عمده باعث بحران صندوقها شده است. به عنوان نمونه در اين صندوقها تنها شاهد خارج شدن منابع هستيم. صندوقها از ورود و خروجي متناسب بهرهمند نيستند. از سوي ديگر وي تصويب قوانين و مقررات غيركارشناسي و بدون در نظر گرفتن بار مالي در دو دهه اخير را از ديگر عواملي ميداند كه موجب ايجاد بحران در اين صندوقها شدهاست.
با اين وجود گروهي از كارشناسان مواردي از جمله بيكاري، بازنشستگي زودهنگام، ركود اقتصادي و پيري جمعيت كارگر در ايران را از ديگر دلايل ناكارآمدي اين صندوقها ميدانند. توجه داشته باشيد طبق دادههاي مركز آمار ايران، در حدود 2/9 درصد يا 5/7 ميليون نفر از 80 ميليون نفر جمعيت ايران را شهروندان مسن تشكيل ميدهند. ضمن اينكه كارشناسان جمعيت پيشبيني ميكنند تا سال 1400 جمعيت سالخورده به 10 درصد كل جمعيت و در سال 1404 به 30 درصد برسد. امار و ارقامي كه حكايت از ضرورت يافتن راهكارهاي كوتاه مدت و بلند مدت را در اين خصوص گوشزد ميكند.
واگذاري شركتهاي زيانده
البته فهرست دلايل بروز اين مشكل به همينجا ختم نميشود و بايد گفت؛ تعداد زيادي از شركتهاي واگذار شده به اين صندوقها، كاملاً زيانده و ورشكسته بوده تا حدي كه توان پرداخت حقوق كارگران خود را ندارند و در قالب رد ديون به صندوق هاي بازنشستگي تحميل شدهاند. آنچه كه بيات آن را اينگونه بيان ميكند، اينكه در اين شرايط نه تنها كمكي به صندوقها نشده، بلكه بار مضاعفي نيز بر دوش آنها گذاشته شده است.در اين اوضاع و احوال خضري، به عنوان رييس كارگروه و طراح طرحي كه به دنبال ارتقاء كيفيت و كارآمد سازي صندوق بازنشستگي است، تاكيد دارد كه صندوق بازنشستگي كشوري از دولت كمك ميگيرد و صندوق تامين اجتماعي نيز به ازاي هر 6/5 نفر كه پول واريز مي كنند يك نفر مستمري بگير دارند، در حالي كه استاندارد اين حوزه اين است كه از 5/6 نفر كه پول واريز مي كنند يك نفر بايد مستمري بگيرد؛ اگر از اين نسبت كاهش پيدا كند صندوق دچار مشكل مي شود. اين در حالي است كه ما در بعضي از صندوق هاي بازنشستگي به ازاي هر دو نفر به يك نفر مستمري ميدهيم. اما چه بايد كرد؟ راهكاري كه اين عضو كميسيون اجتماعي مجلس ارائه ميدهد، اين است كه صندوق هاي بازنشستگي به جاي بنگاه داري و كارخانه داري مديريت مالي داشته باشند. طرحي كه نمايندگان در اين خصوص به مجلس ارائه دادهاند و شامل هشت ماده ميشود. براين اساس صندوقها ميتوانند پول هايشان را در بورس و مراكز سود ده سرمايه گذاري كنند. بههرحال همانطور كه وي بيان كرده است درحال حاضر تنها صندوق تامين اجتماعي و تا حدودي صندوق بانك ها ورشكسته نيستند. گزارشها نشانميدهد دولت امسال بايد اعتباري حدود 40هزار ميليارد تومان به صندوقهاي بازنشستگي بهخاطر كسري بودجه آنها كمك كند؛ بودجهاي كه تقريبا معادل يارانه نقدي است كه دولت در طول سال ميپردازد. درغير اين صورت اين صندوقها قادر نخواهند بود حقوق مستمريبگيران را به موقع پرداخت كنند. راهكاري كه حداقل ميتواند از بروز بحران بزرگ دراين صندوقها جلوگيري كند يا حداقل آن را به تاخير بياندازد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مديرعامل پالايشگاه نفت ستاره خليج فارس گفت: توليد روزانه بنزين پالايشگاه ستاره خليج فارس با افزايش 2 ميليون ليتري به روزانه 26 ميليون ليتر رسيد. محمدعلي دادور گفت: پيش از اين با راهاندازي فاز دوم، مقدار بنزين توليدي به روزانه 24 ميليون ليتر رسيده بود كه با استفاده از بخشي از ظرفيت واحد تقطير فاز سوم و ظرفيتهاي مازاد فازهاي نخست و دوم، هم اكنون با افزايش 2 ميليون ليتري به روزانه 26 ميليون ليتر رسيده است. وي با اشاره به اين كه هم اكنون آخرين تجهيز واحد تصفيه هيدروژني نفتاي فاز سوم پالايشگاه در حال نصب است، افزود: طبق پيشبينيهاي انجام شده، با راهاندازي اين واحد تا يك ماه آينده، ظرفيت توليد بنزين پالايشگاه ستاره به روزانه 30 ميليون ليتر ميرسد. دادور تاكيد كرد: هم اكنون بهطور ميانگين روزانه 7 ميليون ليتر نفت گاز در پالايشگاه ستاره خليج فارس توليد ميشود كه در آيندهاي نزديك و با راهاندازي فاز سوم به 10 تا 12 ميليون ليتر در روز خواهد رسيد. به گفته مديرعامل پالايشگاه ستاره خليج فارس، با بهرهبرداري كامل از اين طرح عظيم ملي، امكان توليد روزانه 36 تا 40 ميليون ليتر بنزين در اين پالايشگاه محقق خواهد شد و همچنين ظرفيت توليد بنزين سوپر اين پالايشگاه از 10 ميليون ليتر كنوني به روزانه 27 ميليون ليتر خواهد رسيد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

وقايع اخير يمن و سوريه كه نقطه تلاقي جبهه مقاومت با نظام سلطه در طول چند سال اخير بهويژه در سه سال گذشته بوده است، در حال حاضر در گير و دار طوفاني از تحولات قرارگرفته كه طول و عرض محاسبات تروريستها و حاميان آنها را بر هم زده است. نقطه اوج چرخش معادلات منطقهاي در يمن و سوريه بهگونهاي است كه شرايط ميداني و دست برتر مقاومت به مرحله غيرقابلبازگشت رسيده و تلاش پدرخواندهها و پدرجدهاي تروريستها براي دگرگون ساختن اوضاع، تاكنون نهتنها راه بهجايي نبرده، بلكه فضاحت و نتيجهاي كاملاً مغاير با آنچه در سر ميپروراندند به بار آورده است. دراينباره گفتنيهايي هست:
1. آنچه امروز از قدرتنمايي مقاومت در يمن مشاهده ميشود، دقيقاً همان است كه سعوديها و شركايش از آن وحشت داشتند.
آل سعود و مرتجعين منطقه، انصارالله يمن را با ايران و محور مقاومت مرتبط دانسته و يكي از بهانههايي كه براي حمله به اين كشور ميتراشيدند، جلوگيري از تبديلشدن انصارالله به يك حزبالله ديگر در مجاورت مرزهاي عربستان و همسايگي رژيمهاي قرونوسطايي حاشيه خليجفارس بود. ازنظر رياض، انصارالله و كميتههاي مردمي نبايد قدرت ميگرفتند چون روياي تقسيم يمن را با مشكل دچار ميكرد و مهمتر اينكه به اعتراضات مردمي در شرق عربستان و منطقه العواميه و همچنين اعتراضات مردم بحرين، روح تازهاي ميدميد و رنگ و بوي مسلحانه به آنها ميداد. بهعبارتديگر، عربستان، يمن را تجزيهشده، ضعيف و مطيع اوامر خود ميخواست، درحاليكه انصارالله و ارتش يمن در حال حاضر به يكي از قدرتهاي بزرگ و بيبديل در جنگهاي چريكي و نامنظم تبديلشده و قادرند اهداف راهبردي دشمن را با دقت از هزاران كيلومتر دورتر مورد هدف قرار دهند. اين پيشرفت بزرگ، تحولي است كه حتي از عهده ارتشهاي پرمدعاي منطقه برنميآيد.
2. هدف قرار گرفتن فرودگاه ابوظبي، كشتي جنگي عربستان در باب المندب و به آتش كشيده شدن مخازن شركت نفت آرامكو، تازهترين دستاورد مقاومت يمنيهاست كه نويدبخش تحولات بزرگتري در آينده نزديك به شمار ميآيد، هرچند متجاوزان از اذعان و اعتراف به آن طفره روند. «مجتهد»، افشاگر مسائل پشت پرده خاندان سعودي، اشاره جالبي به اين تجاهل عربستان دارد: «شاهزاده محمد بنسلمان، وليعهد سعودي به روي خود نياورد كه جنبش انصارالله يمن، قادر است ناوهاي جنگي را هدف قرار دهد؛ به همين خاطر ادعا كرد كه كشتي هدف قرارگرفته، نفتكش بوده است! احمق نميداند كه اعتراف به ناتواني كامل در حفاظت از باب المندب 3 سال پس از جنگ، خطرناكتر از اعتراف به هدف قرار گرفتن يك ناوچه جنگي است.» يادآوري ميشود كه حدود نيمي از ترافيك تجاري كشتيهاي جهان از تنگه باب المندب ميگذرد و حماقت عربستان و همپالكيهايش موجب شد كه انصارالله به قدرت برهم زدن امنيت و به چالش كشيدن توان عربستان در حفاظت از اين تنگه راهبردي دست پيدا كند.
3. عربستان و امارات، صدها ميليارد دلار سلاح از آمريكا و غرب خريدند تا ظرف چند هفته كار يمن را يكسره كنند اما پايتخت عربستان و شركت نفتي بزرگ اين كشور كه براي چندين دهه امن بود، هدف حملات موشكي پهپادهاي رادار گريز انصارالله قرارگرفته و تأسيسات زيربنايي امارات نيز در نوبت حملات موشكي و پهپادي يمنيها قرار بگيرد. بهاينترتيب، مقاومت يمن، اين پيام واضح را به حاميان آمريكايي و غربي آل سعود نشان داد كه برگهاي برنده بسياري را در اختيار دارد كه با رو كردن آنها در موعد مقرر، متجاوزيني كه در تحميل بيسابقهترين قحطي قرن به ملت مظلوم يمن، كشتار و نابودي زيرساختهاي آنها مشاركت داشتهاند را شگفتزده خواهد كرد. از طرفي، تجاوز به يمن، موجب اشتراك نظر و وحدت گروههاي يمني شد كه برخي از آنها حتي به روي ديگري آتش گشوده بودند. از باب مثال، همه گروه و جريانهاي اين كشور ازجمله طرفداران عربستان و امارات بالاتفاق با اشغال جزيره «سقطري» از سوي امارات، اعتراض و مقابله كردند كه اين همآوايي ملي، شكست بزرگ ديگري را براي اشغالگران رقم زد.
4. در سوريه نيز شرايط مشابهي حكفرماست. كنفرانس خبري ترامپ و پوتين در اجلاس هلسينكي و تأكيد رئيسجمهور آمريكا به اجراي موافقتنامه آتشبس بين رژيم صهيونيستي و سوريه در سال 1974 در حالي رخ داد كه آمريكا و اسرائيل از پيشروي ارتش سوريه در مرزهاي مشترك با تلآويو غافلگير شده و ميدانستند كه سوريه بهزودي به گذرگاه «قنيطره» كه مهمترين معبر تردد تروريستها بين سرزمينهاي اشغالي و سوريه است، مسلط خواهد شد كه اينگونه نيز شد. آزادسازي قنيطره به ارتش سوريه امكان ميدهد مناطق جديدي در خط مقدم درگيريها با داعش در «حوض اليرموك» و بسياري از كريدورهاي كمكرساني از سرزمينهاي اشغالي براي تروريستها و عناصر مسلح را تحت سيطره خود در آورد، زيرا اشغالگران از طريق اين مسيرها، كمك تسليحاتي، لجستيكي، اطلاعاتي و عملياتي خود را در اختيار عناصر مسلح قرار ميدادند. ضرب شست ارتش سوريه آنچنان براي كودككشهاي صهيونيست سنگين بود كه حتي «بنيامين نتانياهو»، نخستوزير اسرائيل بااينكه بارها توافقنامه 1974 را با نقض حريم هوايي سوريه زير پا گذاشته بود، اين بار از موضع ضعف، خواهان برقراري توافق آتشبس و اجراي بندهاي مرتبط با فيصله دادن به درگيريها ميان ارتش سوريه و اسرائيل شد كه اين خود اعتراف ضمني به شكست، تسليم و درماندگي وي در برابر اراده دولت سوريه است كه توانست حاكميتش را در جنوب سوريه بسط و گسترش دهد. نكته اينجاست كه رژيم صهيونيستي از هر فرصتي در طول جنگ سوريه استفاده كرده بود تا با خيمهشببازي تروريستها در زمينه اجتماعي، سياسي و نظامي تأثيراتي داشته باشد و هر زمان كه اقدامات تجاوزگرانهاش مورد اعتراض سوريه قرار ميگرفت، در پاسخ مدعي ميشد كه اسرائيل هر تصميمي كه امنيتش را تضمين كند، به اجرا خواهد گذاشت. اين رويه ادامه داشت تا اينكه پاكسازي تروريستها كه حلقه امنيتي تلآويو را تشكيل ميدادند، سرعت گرفت و حالا نوبت اسرائيل بود كه به بهانه اجراي معاهدات دوجانبه، از سياستهاي خباثتآميز خود در سوريه كوتاه بيايد. 5. تحليلگران صهيونيست به اين نتيجه رسيدهاند كه ارتش سوريه، از جهات مختلف تقويتشده و به شكلي هدفمند، قاطعانه و عاقلانه با كمترين هزينه و تلفات، در حال بازپسگيري مناطق اشغالي است. عاقلانه عمل ميكند، چراكه نيروهاي خود را در معرض هلاكت قرار نميدهد، هر جا كه گوشي براي شنيدن باشد، تروريستها را به ترك مناطق تحت تصرفشان توصيه كرده و آنها را راهي ادلب ميكند؛ هرچند كه اعلامشده مقصد بعدي ارتش، استان ادلب است. يك نمونه، مجالي است كه دولت مشروع دمشق به «نيروهاي سوريه دموكرات» داده است. بر اساس گزارشها، اين نيروها آمادگي خود براي خروج از شهرها و شهركهاي تحت كنترل خود و تسليم آنها به ارتش سوريه را به اطلاع مقامات اين كشور رساندهاند. درنتيجه، صهيونيستها خوب فهميدهاند كه ارتش سوريه فقط از شيوه قلعوقمع دشمنانش استفاده نميكند، بلكه روشي را براي تفهيم قدرتش به تروريستها بكار گرفته كه بسيار مؤثر بوده است. بنابراين، التماس آنها براي عمل به ترتيبات سال 1974 به دليل درك توازن قوا و شناخت قدرت رو به تزايد سوريه و جبهه مقاومت اتفاق افتاده است. ارزيابي جميع جهات ذكرشده، از اين واقعيت پرده برميدارد كه جبهه مقاومت از لايههاي بيروني توطئههاي خطرناك منطقهاي با موفقيت عبور كرده و با ورود به لايههاي دروني و آسيبپذير پيادهنظام زرسالاران بينالمللي، شيشه عمر آنها را در تيررس خود قرار داده است. تغيير تاكتيك عربستان و ايادياش از فاز تهاجمي به لاك دفاعي، نشان از درستي اين گزاره دارد و بايد منتظر ماند و ديد كه ضربه قدرتمند مقاومت چه زماني شكست محتوم ارتجاع را رقم خواهد زد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
برخورد با عناصر پشت پرده در تخلفات اقتصادی اخیر
-
واشنگتن عقب نشینی کرد
-
حاج رجب 26 بار جراحی شد
-
اختصاص مشوق برای سودآوری طرحهای نیمهتمام
-
پاکستان جدید در روابط با آمریکا تجدید نظر میکند
-
مهمترین دلایل کسری بودجه صندوقهای بازنشستگی
-
تولید روزانه بنزین در ستاره خلیج فارس به ۲۶میلیون تن رسید
-
در تیررس مقاومت